Good afternoon pinky first time writing hmid tell mi if mi du anything wrong me deh with this man fi almost a year relationship was good and such use to guh out often every holiday and such all of a sudden him change Everytime him seh wi a guh out sumn come up and wi nuh badda anyways him fone lost two weeks ago and mi did loose contact anyways him did get back to mi last week Monday because him start use him son tablet .mi use to sleep with him every night and Suh love the boy enuh but as I said before him did a change mi and him talk n Suh n him seh him naa cheat and him nuh change but anyways mi never believe.mi never a sleep with him everynight anymore but I did Saturday and him seh we going out Monday and a 10 wi a left n suh.so monday mi a call him from 6am no answer just did a check on him because ma call from Sunday no answer Suh mi guh him yard fi look if him ok family member seh he wasn’t there so I left.but mi did feel him deh deh anyways mi still a call him no answer
Tuesday now him call mi bout him did fall a sleep and mi run him off a mi fone and Soo because a next woman him guh out with all si pictures .but my friend ago seh mi shouldn’t left him afta a nuh the first him a cheat but true mi love him mi give him a second chance mi Dunn wid him and the girl seh things could a work out
Girl don’t be a MAN CLOWN like your friend..
U calling a nigga u been f..g for almost a year and it took days for him to call u back…. It’s crystal clear this nigga don’t give 2 shit about you.
Girl move along and find u a better nigga. Period!
Lose the friend too! Real ediat!
Stay with him, dont leave him, lol, he has so many great cheating qualities about him, why wud u leave him lol u no u aint going nowere stop waste Ms Met time a post u foolisheness kmt u well want di cheating darg an any std germs him have fi offer in the near future, gud luck
Hello… Dweet again! But dis time, nuh call him phone… find him bloodclaaat yawd and behave like yuh need mental help uppa Bellevue di ting deh…an any gal yuh seem wid yuh stone di 2 a dem @$%#*&÷×. Ooooooooo.
Is this REAL? My girl yuh fren ah str8 yamhead . Salvage whatever self esteem you have left and move on ! It’s not like you guys are OFFICIAL and been that way for years or even married !
No losses man! And thank God yuh neva ketch nuttin