IS WHAT THIS……SHAMAR GONE A JERSEY FI WHA?

9 thoughts on “IS WHAT THIS……SHAMAR GONE A JERSEY FI WHA?

1. Mi jus want know if Shamar feel sey di amount a name brand u have can mek ppl rate u? Shamar u are so low!!! I have no ratings for u!!! U are like vomit!!!!

2. But a this kimone really left Jamaica come a foreign fi do?? Girl have her good good store and business did a gwaan good and she give up everything fi come a foreign come party and get in fights!!!! What a shame and disgrace.

3. Shamar is a fucking fool look who she really a war with someone half her size n 11years younger,punkass bitch

4. Why shamar and kimone a fight over Jason thou the two a them walk and take like dwag the amount of woman him have and them two gal deh alone a fuss the man mus all upset how him all chat to them him never a give mon a dem one thing and them a war Shamar you have your daughter read I miss you letter to Jason at har party and her fada was there smh you a act like j was doing something for her smh all you do is thief and wear pure brand you need a work and a greencard .. me hate how woman like unu lower unu self over some man to much , you and kimone careless