Corrie u did a cuss the dutty man cause u concerned bout ur friend. We sid Dolly cant maintain her facade no more because u come and buss it out say har man a johncrow. U said ‘Dolly I love you girl but u have to get it together’ mean say u naah wish nuh bad fi har but that dutty bwoy needs to go. So weh the misunderstanding deh? Look like Dolly call u a bawl and thats why u put up that status fi try smooth things over wid har. Dolly a gwaan like say everybody never know say Kwesi a crosses long time KP did a warn u long time.
Treech right out a grung___________ :ngakak the shot that was fired and resonate the most is the blow job in the vehicle.
Suck hood, braid up hair man mascut and him handbag female :ngakak :ngakak
Corrie a apologize fi being a friend him better to cut she off cause truth and many friendships dont work well.
boringggg , who cares. NEXT
Oh really now! No back washing, it has been said and done already
Corrie u did a cuss the dutty man cause u concerned bout ur friend. We sid Dolly cant maintain her facade no more because u come and buss it out say har man a johncrow. U said ‘Dolly I love you girl but u have to get it together’ mean say u naah wish nuh bad fi har but that dutty bwoy needs to go. So weh the misunderstanding deh? Look like Dolly call u a bawl and thats why u put up that status fi try smooth things over wid har. Dolly a gwaan like say everybody never know say Kwesi a crosses long time KP did a warn u long time.
Treech right out a grung___________ :ngakak the shot that was fired and resonate the most is the blow job in the vehicle.
Suck hood, braid up hair man mascut and him handbag female :ngakak :ngakak
Corrie a apologize fi being a friend him better to cut she off cause truth and many friendships dont work well.
Back Pedalling maybe?
Too pretty he looks like a girl…fish that! He has to be out the closet right?
evertime them deh ova yah dem private up page kmt you fraide a dolly that’s why you a say sorry she really block yuh now