IS WHEN JAY IKANIKALIK TUN BAD MAN?

DAT HIM ALL A SEND MAN FI GO FI MAN AND BAY TINGS..JADION DONT REACH NO WHERE INA DI MUSIC BUSINESS AND A PUT IN BADNESS INA IT ALREADY??? A WHA REALLY A GWAAN

0 thoughts on “IS WHEN JAY IKANIKALIK TUN BAD MAN?

1. Wall bun right up today
    D wall bun up faster dan dat shirt pon d line woiiieeeee dwrcl

no sa!

2. Chile fia Ricanyu really inna wi business …….yubetter go start wah fiyu ppl dem bec anyhow demneed iot like yuit willbe sold out ….Met yuh nuhknow seh de bredda need fi go tek it up wid di GSOJ ….the GUNMAN ASSOCIATION OF JAMAICA…..AND di bwoy wicked fi seh a di driver weh carry di gunman call di man name …no sah dem nuh bad dem badly :hotrit

3. Suh wait jicon cah buss gun up here cause he is a nobody so a Jamaica him gone to look a buss? They need to teach him a lesson next time him step foot a Jamaica him need the marital special oooo

1. You know say me not even go badda wid you today?? Don’t you know I have the people dem work to do MISS?? What is not this today on the pinkwall? :tkp

2. IKANIKALIK…is how you come up with dat MET…. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak….laughter is the best medicine I swear…PW have me in stitches I swear!!!

4. De music industry is a dawg – eat – dawg, kill – fe – kill world. It is very toxic!!

1. His 1st artist Jahshawn is using autotune…like they cant be serious…talented ppl nuh need autotune…big FAIL!!

5. Met ova ya a gwaan good today …..all ova desso weh beenie man run outt man outta dem own dance …all i have to say is beenie is more professional than bounty \;;;bounty woulda go roun di selector table andlock off everyting a weak

6. If I was Ikanalic I woulda neva set foot back a Jamaica, Them man dah serious you hear? You scamming and Drugs business pop right dung so now you gone in a the music business and a try bad up people. Sending someone to kill a next man? You galang you hear? We will hear bout you.

1. The arm of revenge long you phuck! Sending gunmen to do harm is the first of the violation, just the thought of doing that shit is beyond any levels.

A few burials in the making…me support the man inna de video.

Quaakie and shut a common fowl…

1. All these things him have to do JUST to keep up with hype life, so snapple can buy more name brand clothes to show off on people. Them say, is not the same day leaf go wata bottom it rotten. You want to live a certain lifestyle but you don’t want to work and make a honest living for it. PP? When them man yah mek video is cross and angry them get trust me. How you fi send MAN to go KILL a next man OVER NOT PLAYING YOUR MUSIC THAT DON’T SOUND GOOD? YOU GO TAKE A NEXT MAN LIFE BECAUSE THEY NOT GIVING YOU PIECE A SHIT MUSIC AIRPLAY? WHAT A THING THE MUSIC BUSINESS GONE TO NOW? YOU HAVE TO KILL AND THREATEN PEOPLE SO YOU MUSIC CAN PLAY A DANCE AND ON THE RATIO. IKANALIC You need ONE BOX CROSS YOU BLEACH OUT PINK SOUR FACE. You want to facilitate that dunce gal snapple life style so you will take a man LIFE to make a money? Good luck boss, The Federal Government cannot hold you nasty rass but look here nuh? You will get what is coming to you.

1. People dead because a dance date pon flyers. These depraved phuckers are beyond rational or redemption.

Me a support the man in a de video because these hits are senseless and pure innocent people dead when these crackheads go pon murder spree.

An eye fi a rass eye being that if the crackhead, fags were succesful the man and him family would a dead.

7. Jay icon is a pussy him can’t even war apple and man him a send pon man him a one big batty man in a real life one top man weh me know f**k him and talk bout it a England

8. Smh. Jay really send man fi kill di man. So Jay a send dung tings fi him gyal dem a JA ( cause dem batty puppet deh a nuh man) and in return dem keep him up to date wid di happenings inside di house. No sah….is like battyman ting turn style in a the JA community. Shame on unu.

9. Controversy erupts over ESPN’s decision to honor Caitlyn Jenner with Arthur Ashe Courage Award

met you did see this?

10. How sad and disgusting…thank God he is ok. However, before I jump on the bandwagon I would love to hear both sides.

11. But nuh J icon brother this suh how dat work? Him send man fi guh kill him own brother? Dats deep.

1. Wait, So They are brothers? But see yah. :ngakak :ngakak :ngakak If this is true, Then money is surely the root of all evil.

2. yow too f**king lie. you mean him blood brother? like same mother or same father? so him send man fi kill him own bother? the blood of jesus Christ is against him.. but me nuh really surprise fromim run lef apple inna store with her big belly.. from dat me say dat boy cannot be trusted.

3. @ Cham and Anonymous…big and serious the Bible say father will fight son, mothers will fight daughters and brothers will fight brothers. I am not surprised…..Cain and Able thing in the last days…sigh

12. That is power farwud jAy icon brother he use to live here but he went down and got stuck down there

13. But this is Conroy. Jadion blood brother suh how him find it within Him self fi a send man fi kill him own wuss ova bloodclaat music like really now

(Simplicity soon sign in)

14. HIM REALLY GUH SEND MAN FI GUH KILL HIM OWN A BROTHA?? NO TUH RASS…J ICON MI LOOSE OFFAH YUH BIG TIME? HOW YUH FI DO DAT? HOW YUH FI MENTION DAT?

15. Tell dem send pawt two a dat damn video bcuz him jus a get ready fi send Jay up unda him muma cuz the icon claim seh a him a tek care a him…wat a piece a cane and able doah eeh smfh.

Den if him can duh dat tuh him breda wah suh de apple frm the forbidden tree no sah

16. Conroy too wicked and f**king lie. Jay never send nuh man fi kill him…. A upset him upset sey him brother tek whey him bike from him and leave him a walk. Conroy very ungrateful, him must thankful that dem put a roof over him head because him never live nowhere….. Dutty conroy a try bring down him bredda over him owna tings. Conroy older than jay and jay nuh obligated tuh take care of him…… Conroy love likes suh why the old lady wha him a f**k don’t buy him a car or a bike instead of vex over ur brother stuff…… Why yu nuh talk sey a the old lady a mek complain bout the youth dem and she don’t live there…… She nuh waan the man dem carry ooman deh but you have different different ooman a the yard….. Yu never tell the ppl dem the day when the guys dem come fi the bike a you and Yu ooman did lock dung…… Tell the ppl dem the truth, is the bike yu upset about.

Conroy did live a farrin whey him could’ve have tings tuh and bcs him ears hard mek him deh JA a suffer and a f**k fi clothes n shouse Him fi stop badmind him bredda and stop tink jay fi mine him all these years….. YES jay send him money regular and him tek it guh party. A wha day jay did ago buy him a car fi himself and him disrespect jay wicked pon phone…… Jay don’t owe Conroy one f**k…… The greatest ting him get a house fi live inna and if the light bill fi pay or wata conroy affi call farrin bcs him bruck n hungry like….. Old house soon tumble dung pon him, him better pray the old lady nuh whoppy pon him sudden bcs all naked him wudda start walk.

17. Mek Conroy never talk why the 4 men come there? Him only talk bout man come wid gun suh it sound bad …..why Jaydion would send man fi kill him bredda over him own bike. Conroy must thank God dem add him name to the house bcs a road him would a deh live like one time…… Him wicked and have tantrum over a bike like a baby. Him need fi use him big body and guh tunn bouncer a New Kingston. Stop live offa Jaydion hype bcs no one rates you in JA…… A Jaydion mek ppl know you and Jaydion don’t owe you shit

18. I remember in the old days when you have a problem with a man you visit him and deal with it but these days when man have problem dem mek youtube video and talk all kind of shit I call this a pussy move.

19. Unnu talk the truth…… How comes Conroy neva talk why or wha the 4 men come for? ….Jaydion bike is in his cousin’s name, Conroy don’t have a bike license, don’t pay insurance, and can’t ride good…. The guy tell Jay him don’t want Conroy riding it bcs its his name…. Jaydion tek him key from Conroy and him cut second key and a ride it behind dem back….. Jaydion in return send a guy that can ride to go get it and the guy carry him frens….. When the guys never get the bike Saturday, dem guh back Sunday and took it while Conroy was asleep wid him woman….. When him wake up him see the bike gone suh him start cuss and mek video bcs him upset dem tek the bike…… Yu nuh have bike license and can’t ride suh why yu upset and lie sey yu bredda send man fi kill yu? Conroy know sey a the bike and tru him shame fi ago walk mek the same ppl dem whey him hype pon a road ago see him dats why him dweet…… Stop vex over yu bredda tings wotless Conroy, Yu big and wotless and a yu bredda hype ppl see and tink you a sumbaddy….. A full time now u have yu own, all yu hype over a clothes and dats not all….. If you can do jay suh over him tings at would you do a stranger

20. now she gi wi di return label just in case di bill receipt and thank you bag neva verify lawks a kaint bother

21. From mi see how long it tek him fi light up da shirt deh me know a lie him a tell dwrcl

What ah man good man I believe the bike story .. Conroy if you can’t ride d bike why u nuh ask Jay fi a bicycle .. Simple :ngakak

22. No honey dis is not snapple, dis a sumbady whey know the 2 a dem and know what’s going on fi months now…… A animosity Conroy have fi Jay over him tings and bcs the old lady whey him deh wid love act like the house a fi har own…… She guh deh and everything badda har, a bloodclaat vacation yu guh pon stfu and spend yu money and tek f**k and leave the ppl dem whey live inna thehouse …..but bcs Conroy love likes him turn pon the man dem and now the bike gonehim a cuss jahshawn….. Him must remember sey him day ago come, him better pray good

1. ok anon nuh badda mek di ole lady go read wha a gwaan an no come come back… di bike gawn no meck him loose di meal ticket :ngakak di man still can teck tacksi wid di senior citizen go ova hellshire go eat a swimmers :ngakak

23. Yu bredda can send man come just suh….. Talk why him send the guy and stop mek it look suh…… Why jay would want to kill yu him own bredda one madda n fadda…… Stop yu pussyclaat lie and wicked f**kery man and tell dem why dem come……. Talk sey a the bike the man come fah wid yu wicked self
    Jaydion dem need fi get a lawyer and tek yu name offa the house and then yu see who really evil….. Dem give yu house and yu never put a dollar and now yu waan style him over a f**king bike. Him nuh mek yu drive him truck bcs yu love hype and yu drive too hard and don’t have no money to fix it if it crash…… Yu fi f**k fi vehicle too and stop f**k fi clothes n credit …… Yu mek video and cyaan talk why yu should a talk sey a the bike and stop mek it look like a you dem come fah bcs its not you

24. A TRU LIE HIM A TELL PAN JAYICON SO HOW THE GUNMAN GO FI KILL HIM AN DEN TELL HIM BK A WHO SEN DEM IT STRANGE NOT JAMAICA FR DEM GET PAY DEM A COMPLETE THE JOB MEK THE DUTTY GO SELL BAG JUICE A TOWN

25. 7:39…..yu cyaan read or wha? Move ur bloodclaat and guh one side mek the story gwaan and stop draw apple inna it…..yu swear yu know apple suh till all har writing yu a try decipher …..watch it from Yahoo man

26. What a dutty living family…if unnu a blood n live so..wa unnu would a do to a stranger..mucky…

27. Don’t fight people we didn’t make up the story the brother did
    Honestly nobody really gives a f**k about snapple or pink face
    Watch it at yahoo? WTF
    Yuh mean watch it on youtube

28. Conroy nah lie. Conroy a di easiest person fi deal wid, always a laff…a stripe jay a look and tru him a do betta than him bredda financially, jay a try buy out di man dem a jamaica n tru dem licky licky cos dem man deh was Conroy fren dem until icon go buy dem out fi hype…Conroy nah lie, it no matta if him bredda a ride him bike…u sen man pon u own bredda…ppl unnu no kno Conroy but fi him fi get upset it tek alot cos him is not that type a person

29. Ppl unnu don’t kno conroy..Conroy is not that type a person, always a smile very simple n ez fi get along wth…for him to get this mad it takes a lot ,cos him love him bredda but him bredda deal wid him like a pussy tru him might ave likkle more money than him, all dem man deh u c roun icon a conroy fren dem a buy icon buy dem out…so wat it u bredda ride u bike ,u go Sen man pon him, a no lie conroy a tell a real ting…him no want him ride him bike but a him bredda ,him bredda conroy ride it cos him neva tink him bredda wudda do dat, icon tell him fi sell him car n mek di man sell him n all now him no buy him back a car n him tell him fi sell fi him n him get him another one n him no get it from how long and still a tell di man him can’t ride him bike…it neva dat serious fi sen man cos him bredda wudnt di dat, a prove icon a try prove

30. ah wen since Jadion(J-ICON) tun BADMAN!!!! woieee, I guess battyman(jadion) wan tun cartel!!!!

jamaican people so fool,fool. don’t make J-ICON come down there. come turn unno in a mascot…..

him and bitch Apple is to Sodom and Gomorrah,Don’t mek nuh waste bwoy COME from farrin, frightened unno with thiefing goods.

31. Jay how you so f**king lie,you a real batty boy enuh you need fi stop fight you brother the street know him a good youth, you make man a come between you and u blood. make me ask u a question how much time u f**k jah Shawn?? A must apple me see the man role up in a the man truck like say a Jay gal a smile like some big pussy. suck you mother batty boy jah Shawn God nah sleep power big up yourself a you run Jamaica suck u mother Jay bout u a icon, icon fi jah Shawn batty

32. Met, I grow up with them. Conroy is a good person, Jay is the dirty mind one. He acts like he is quiet but him evil like Happle. Him too wicked fi send gunman fi him brother. Conroy fi beat up him when him fly down. Jay go foreign go switch and tek up di whole Apple duty bad mind ways. Jay yuh no have no loyalty.

33. Apple wen u defending u man n a hide say a u, don’t give so much details,all dem details u give n explaining ,it’s obvious say a u….nutn gainst u or icon but conroy a good youte n a hurt him hurt y him mek di video…..Jashawn was Conroy fren, a him introduce him to icon n icon buy him out… how u fi ave u vehicle n bike n all di man dem can drive it n ride bike but u bredda can’t…look how conroy clean a jamaica, and jay nah bring clothes go give him, so wat if a him woman buy dem, no apple teef n credit card scam n buss jaydion, ppl go back b4 apple there was no icon, jaydion didn’t ave dem clothes deh…jaydion deal wid him bredda like a pu**y real talk… u tink jaydion a do nutn fi nobody unless affi get stripe, nutn a no from him heart ,all just fa ratings n get hype..mek somebody who need it beg him a ting n the dance hall won’t kno about it,him nah give dem…I’m kool wid both of dem but real tlk conroy a way betta youte than icon, a tru icon financially stable than him, but if conroy have I dumpling him a cut it up fi everybody

34. Life lesson,true u a talk…Conroy a good youte, jay kool to eno but him only do tings fi get hype….along time jay a tell him fi stop ride him di bike but powa no stop cos jay tell him fi sell him car n him go buy another one but he didn’t so di youte no have no vehicle again so him ride di bike cos jay mek jayshawn drive fi him vehicle so powa leff wid nutn fi drive ,so tru him won’t stop ride di bike him sen man pon him…mi no tink him really sen dem fi kill him but still a pu**yhole ting dat cos dem ave gun anything cudda gwan…a di taxi driva say but a mi fren dat, mi neva kno a him unnu a come fa…

35. A piece of fyah shoulda blow inna him face…neva bite the hands that feed you dummy.