Good night and please hide my i.d,
But look pan da big gyal yah weh use to sell *** a negril an tell lie seh she a did entertainer there now want tun artist and all d fuck she puddung fi ar bus cyan have no passenger.
She is from one studio to d other like a bird with not one nest known to dem.
She guh tek d pilot man weh have him wife,she guh breed fi d doctor man weh nah mine him pickney now nuttn nah gwaan she tun bredda dog a run to relationship and gwaan like she Betta dan people ina Mobay an prejudice !!! Showstopper tun showfloppa because a dat name Yuh go get. Any producer weh voice Yuh affi deh wid Yuh cuz Yuh nuh tell man no unless Yuh nuh hear good. Showstopper an well waan clothes.
Come on it sounds like you(sender) and this woman had a disagreement. So why you couldn’t just leave it at that? Damn it some of you are so damn bitter!
Is this related to the “Who Dis?” Post?
Sender u are evil and a waste gyal. It’s her pus sy so y u have an issue. Everything people do bother these small minds n no brain people. Sender have a seat and leave the girl, u goodly a undercover harlot, at least the girl is trying, give the girl a break n try go make something out of ur worthless idle life. This sender sounds like a real hater n yamhead.
Sender wat a way u a watch di lady business, I sense jealousy lol hush, sender maybe u shud jus stop watch Di lady pussy business an u jus might get a life of ur own
NO SENDER U NEED CLOTHES AN HAIRSTYLE. VET U KOOK LIJE DAWG