OMG IS THIS A MAN OR WOMAN. AND WATCH THE TEETH THEM. YELLOWWWWWWW BAD. BI**H YOU VEX WITH TOOTHBRUSH AND PASTE.
0 thoughts on “IS WHO DIS?”
Goo Morning,Met,Metters,Peepers nd Others…
a hair dat a cum from Samar X chin :tkp
noooooo dis way too early,she haffi guh carry herself better than dis yuh caan have yuh mouth looking like dat knowing yuh have some1 now calling you mummy.
:ngakak Yuh comment hab mi ah grung :ngakak Dats ah turble shot..mi woulda beat di smady weh tek di pitcho and delete it pon di rapid. Big and serous doe..har chin need some sandpapering :ngakak
@BBC, MI HAAAAAAAAAATE YUH!!!!! MI WAAN FIGHT YUH!!!!! I KNOW YOU DIDN’T SAY “SUNSHINE FILTER”!?!?!?!?! *TEARSSSSSSS* SOMEBODY! ANYBODY! HELPPPPPPP!!!!!
Omggggggg….and noh body noh chat ppl like har eno….manara only thing me going to say is yu have one ole eeppp a bean fi pick off a u before you sit down and chat ppl who don’t see/remember u. I hope u get a clean up after this cause u are the definition of a HOT ASS MESS…..
Goo Morning,Met,Metters,Peepers nd Others…
a hair dat a cum from Samar X chin :tkp
noooooo dis way too early,she haffi guh carry herself better than dis yuh caan have yuh mouth looking like dat knowing yuh have some1 now calling you mummy.
Yeah the sunshine filter pon the teeth ah beat me very bad!
:ngakak Yuh comment hab mi ah grung :ngakak Dats ah turble shot..mi woulda beat di smady weh tek di pitcho and delete it pon di rapid. Big and serous doe..har chin need some sandpapering :ngakak
Damn she rough man weh hood stan up n breed dat u stomach strong badddd
Androgynous to the T
lime and baking soda…great for teeth whitening.
i cant criticize her i feel too bad for her
Ah yuh Fren Horrrrrrrr what??? This is a first for you……mek yuh don’t reel.
Bloodklatt some man stomach strong and man F**k dat will F**k man tru tru
But but but y she look so she Neva always look so look like bobbette obeah work :hoax2
@BBC, MI HAAAAAAAAAATE YUH!!!!! MI WAAN FIGHT YUH!!!!! I KNOW YOU DIDN’T SAY “SUNSHINE FILTER”!?!?!?!?! *TEARSSSSSSS* SOMEBODY! ANYBODY! HELPPPPPPP!!!!!
Teeth yellow like wow
Omggggggg….and noh body noh chat ppl like har eno….manara only thing me going to say is yu have one ole eeppp a bean fi pick off a u before you sit down and chat ppl who don’t see/remember u. I hope u get a clean up after this cause u are the definition of a HOT ASS MESS…..
Is a batty man this girl you need help
Sunshine filter? :tkp :tkp :tkp :tkp
Samara you are too young fi av your skin face and teeth looking like that. Nah lie stay bad
Stay real real bad. The boy who breed you a living battyman.
ALL the post dem from #1 to 17 cause me fi spill me rass coffee!
#13 I think onu can stop worry bout har a chat people now 😀 😀