Dis gyal still a walk round a fight for man? No sah! Girl build…cause you fight fi man a New York and get beating, remember the girl catch yuh in her house with her man. The man run out lef yuh and she beat yuh. You put up a good fight yes but you was no match for her, girl stop send een yourself too cause.
How old is Nikky now ? and where is her ex man CLAASSY ..THE Don for part of Red Hills ?
Think he was killed or did run weh
Nicki and har fren Dem trouble and throw wod too much all a dem need fi go sit down them coming like crosses
I honestly thought this was an old post from 2009 that i accidently clicked on..If this is true, really Nikki..I thought with age we become wiser
She looks like a man
Dis gyal still a walk round a fight for man? No sah! Girl build…cause you fight fi man a New York and get beating, remember the girl catch yuh in her house with her man. The man run out lef yuh and she beat yuh. You put up a good fight yes but you was no match for her, girl stop send een yourself too cause.