ISHAWNA BACK INA DI VEHICLE

10 thoughts on “ISHAWNA BACK INA DI VEHICLE

1. Still no change the fact say it got taken :ngakak

:ngakak :ngakak the time she did spend a try out do a rebel bitch she should a spen a suck couple cocks and pay har bills :ngakak

2. Awwwww boy she live fi di drama…a which rental dis :nerd need more outside car proof… dis need more evidence boy mi cyaaah wait for hear what DI drop… Hurry up deh.

3. D.I. Will not be following up this sad phuck. She may not have recording hits, but she establish otherwise. The 2017 will NEVER see a flatbed truck if a no mechanic or car lot it ago fi an upgrade :ngakak :ngakak

Raaaay if you bills paid up and you can dress, cut you ten and get loans, deeds and Insurance inna yu name :ngakak

1. I was hoping for her to respond, but mi notice DI have sense and she’s not going to feed the iron balloon ego. DI is well of mi like har

4. Trashawna is a careless bloodclot whore her song sing bout apt and car and nothing nuh up to date the way how shame she curse the wrecker man..look how she look pon road like one ah dem careless whore .she nuh ave no shame .. Her madda is a f**king thiEF and that is a fact not because you get old know how fi hide Lil better with the thiefing y.Jackie you send ishawna fi deh wid footah …when your daughter call and tell you footah ah beat her you send the makeup them first cover the scar dem .. Jackie you and your daughter careless alike. You mek trashawna use footah fi papers now she is a walking f**k box.. No sah no morals

5. Foota fi papers what u mean? Work entertainment paper u mean cause foot him self a Jamaican citizen same way and live a ja come talk what u mean

6. She so renk n hype n a drive car without licence, damm low life crab. At least DI come from good background n went to school n did her work, she is fluent n can handle herself. DI nuh ansa the open sephulcer gal ishawna. Footah hype did brave fi dey wid downsound matress so long. Gal kill toya fi har man joe n see joe have other girl. Ishawna u a dutty low life b itch.

7. Sead u must dunce to rhatid, some a uno too damm daffy, cant u for once figure out something. No sah some a uno slow n ra sss daff mi a tell u. So if u think u figure it out why u need more explanation sead?? Why???

8. I love the people who are saying that it is just a little insurance and not a repossession. I dont like wish bad on people, but I hope a person driving without insurance hits you down or one of your loved ones then you would know. Lowshawna needs fi build an stay low key for a minute and let the bad energy pass.