Disgusting and we need fi stop support dem and dem fuckery. What the fuck is this going on though god. Father God The Dick you give Adam to give Eve a Steve a get it with extra.
So all u Do hol a drawfi yourself lol. And why him face look so like him deh pon punishment,all d gal weh have dem clothes deh at him yard,that a if is a female cause it look like him swing both ways mek sure u go doctor as soon as possible.
Disgusting and we need fi stop support dem and dem fuckery. What the fuck is this going on though god. Father God The Dick you give Adam to give Eve a Steve a get it with extra.
Di sheet shit up mek it no dey pon di bed?
So all u Do hol a drawfi yourself lol. And why him face look so like him deh pon punishment,all d gal weh have dem clothes deh at him yard,that a if is a female cause it look like him swing both ways mek sure u go doctor as soon as possible.
Den a d man dat..dis big ole long time senior citizen..is farin or Ja dis?..cho dem summn ya mek Christian cuss bare claat..
Ishawna Batty hole nuh Good!
Nasty freaks of nature.
Ishawna no tyad fi get dis? Kmt
With all that do up body Ishawna still a get bun