ISHAWNA NEED A P—Y POLICE GAWD KNOW

FOOTA AND LINCOLN IDIOT 3 DOT A CUSS PAN IG..FOOTA SEH HIM LINCOLN COME RUN HIM MOUTH SEH HIM SLEEP WID ISHAWNA……WHO CARES? BUT ISHAWNA REALLY NUH LEF NO BUDDY UNTURNED THO…….3DOT?? WHY?? HE DONT EVEN HAVE IT LIKE THAT ISHAWNA WHY??

31 thoughts on “ISHAWNA NEED A P—Y POLICE GAWD KNOW

1. Ishawna deadly when it come on tuh di f**king doe :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak naaa knock har still cause maybe a sell she a sell it a tink… plus mi tink 3dot a battyman no lie.

2. Good Evelin’ Me, Metters, Peeper’s nd Others……

but 3Dot SnapChat is base on who he phucks they luv wen he tawks about who he phucks suh foota nah mek nu kine a sense wid dat pawt a him speech cuda swear she seh any man phuck har haffi nyaam har out suh a cuda wah kine spit weh leff up inna Cockyawna mek dem fool yah a tawk ova it n a gwaan suh ?!?!?!

1. Simply him mek sense cause him seh lincoln a talk bout police box him and him artiste jus how him love run him mouth a same way him call up careless ishawna own. But a Joe give Lincoln a likkle bus so how Ishawna reallllllllllllllly go desso? Mi nuh business wid di man dem but ishawna too careless with her body

1. I dont understand why she a phuck so hard and nah reach weh she tek de phuck fi bring har just too damn careless wid har hole

1. Why exactly is mr foot upset? He didn’t get on this way when di gyal did talk say he a beg milo and live in a him friend place and don’t pay bills. I’m not an ishawna fan but I have heard that Lincoln loves to lie pon him buddy for a hype. Plus the way him did a Gowan wide the Lille lap dance inna di strip club me nuh believe he get nothing regular. One gyal couldn’t do so careless.

3. Suh since 3dot ah di one who run an chat seh im f**k Ishawna Mi wann know why she neva try fi dis up 3dot di way she try fi diss up foota earlier. Ishawna please wi kow seh yuh hole an mouth love fi duh manual labor BUT yuh muss start work fi some people who cann mine yuh. Ewwwww if she was going to go to 3dot might as well she did stay wid foota. She just love controversy.I guess she really loves to be the mattress of dancehall.

4. but fi di 3not tell foota she him dugu-dugu ishawna and tell foota y did foota haffi run tell the world. dat a low key shade to me. not like 3 did tell the world pon him snap.

5. Mi have a man dat obsessed with me from HS days. If yuh hear him talk, yuh swear a him tek mi virginity and that man neverrrrr blow ina my face yet. I’m saying this ….. to say that ….. man will say tings jus to look a hype or jus fi gwan like dem a gallis. Even whore turn down koki sometimes. Suh mi naw listen to no man who call gyal name ina fukc arguments. A careliss man dat. If him do fukc har, go see how him belch when him done drink di pepsi. Kmt.

1. Agreed. And u can see he is still in his feelings over her so the best he can do is drag her name regardless if she careless or not

6. Lincoln neva Sey nutten bout Ishawna. Foota upset cuz him get bax up a dance and 3dot bring back the story. Everytime anybody tell the truth bout foota is cuz they f**k Ishawna. Him and bounty a cuz bounty want Ishawna. Fi a man wey claim him lef the Ooman how much years why he always concern who a f**k har. Foota is a sample and a waste of a man. The other baby mother run gone lef him already cuz she couldn’t tek the lik why he don’t talk bout dat

7. Ishawna is a Bit** for many reasons and she will definitely reap what she sows ….. but my gripe is with Foota because is like him cyaaaaan get over Ishallnotstopfukk. Him seem obsessed wid har an him look like him can’t find another like her. Is wha suh Foota???? Yuh been carrying pumpum feelings too long now. Gwaan go watch “Frozen” and please “let it go”. Thanks

8. No man Ishawna mi know seh yuh hole deh all over the place but mi coulda understand why yuh fcuk old man Joe, killer and some other people because dem have money and somewhat push yuh career. But Lincoln weh nave dry shit yuh really go fcuk, what a pu**y with mileage no sah this seriously bad. Yuh fi have ambition and yuh a son weh bout 10 weh him a go think when him here this no sah. Ishawna nuh mek yuh pu**y rule yuh.

9. Wow, Foota? Not only are you salty you are very Jealous. Making a live video about The same female you calm that you leff how much years ago prove that you haven’t gotten over her. Equal rights getting a lot of play and a it BUN you! Regardless of her leggo beast Punny, and even if 3 no dot F her, This video seems a little obsessive.

10. Yes he still loves her, Ishawna thought another man would wife her like Foota, she get trick, everybody a f**k and duck her. She thought she would find a rich man to mine her, ishawna u could have been a married woman living a decent life, only 1 man name woulda call. U end up broke wid a bad rep, sad because u r a pretty girl. Mama pretty is only skin deep because ugly gal a tun wife

1. Same so! She like so many women allowed a broken heart to turn her into a big whore and community property. I remember Foota used to brag how Ishawna never violated him certain way and her name good in the streets.

Now…

11. What u saying makes no sense cause she been f**king down d place from she deh wid Foota! So one name alone would neva call pon she. It just grieve me how she a advocate seh wi fi collect n fi all the f**king she do she nuh own not a damn ting! Damn mascot!

12. I feel badly for Ishanwna and Yanique, they stay doing the most and with all the extraness they have not copped a baller/hype man for themselves yet. Does anyone have a number for Empress Golding? Maybe she could teach them on how to be ladies (maybe its to late, but maybe she could motivate them to tone it down, as after they are mothers).

13. Let the girl live ! Come on people how you know of a FACT say him f**k her? Anybody can chat shit and what kinda waste man that unu a back? So if 12 man say dem f**k you that means cause them say it the whole world should believe it and shame you pussy? And really Which man wid sense gets up and talk bout who him f**k, big old bloodclaat tinking black man , thats why people condemn black man so cause unu backward nuh bumboclaat bout yu siddung pon the girl name,is a hype him a look cause her tune tun UP , dem cyaan tear her dung and stop her success and who yu f**k is supposed to be kept to yu damn self, if IShawna and Yanique and Yendi and Kasi want have 100 man a fi dem business and a fi dem pussy, and Ishawna pussy is obviously very important and a mad dem raasclaat, everyone loves to f**k , unu muma and pupa love f**k and a so unu come, let dem f**k who dem want f**k ,f**k who you want f*k .the two a dem fava two bloodclaat orangutan maamah man, go f**k an ALIEN FOOTAH and leff IShawna alone