Yuh knw seh de smaddy fi sue him doah him went way too phucking far wen him print dat shirt nd dat is a damage rite deh suh…fi ppl who nuh knw a cuss out and guh tink a real death nd a get ready fi funeral.
This he she that name kevin. That him brother get two furneral day n police mash up d nine night all kick over d candle them. Bwoy him brother all get tormented by d police them after him dead. F bwoy use to rob n kill innocent pple for them things. N d sister in law nuh stop borrow kevin shitty batty dress them fi wear go dance wid her buss up body. Ahe buss till she stink n a rotten. A wonder if him find out if d little girl (him niece) eat b4 him buy d hair n d expensive dress them. Cuz hungry nuh play fi lick them. Kevin a hunts bay informa. Him hav d supt. Number on speed dail fi carrg news pon d man them inna mckoy lane. A suh humpery dead but him never know it would fall back on his brother suh hard. Cause d police them shut off d funeral when d body reach n it d out off till two weeks time n all them could do was to go throw him inna d hole. D police them seh him nuh beling inna God’s house. D paster mus run them out d church..lol. Kevin stop giv yuh family them d sweat out hair n shitty batty clothes them fi wear. Yuh fi buy nice new things give them. N how comes u still cañ go them part a spanish town roàd. Is yuh obeah r yuh police battyman friend them.
Was stress free now debt free the person that send this needs a English teacher real quick never write another statement before u get 1 not even my name is kevin.
It mustn’t gi it family the sweat out hair dem and di shitty batty clothes, but it fi give/lend perfect strangers like you and YUH shitty batty fren dem, don’t it!?!?! Roger that!
Unnu is one ring dutty set ah SHITHOUSE!!!!! One ring dutty flock of UTTER and COMPLETE NAWSINISS!!!!!!!!!! *CUT MI BLOODCLAAT YEYE!*
Once again I blame the internet providers. Most of these should never have been given internet access and any day they advocate a ban, I’ll be the first one to endorse it. It has become a trend for the ‘duncest’ and ugliest people to terrorize my eyes with their videos I occasionally see in my newsfeed.
Dem cyan spell, write, read, and look terrible and they love the damn camera and the video. I can’t.
What ah sad batty bwoy. Mi never envision seh one smady coulda dunce suh. Ah piece ah migraine tek mi when mi brave enough fi decipher dat garbage. No man, dem pestilence deh need fi disappear.
Mi did go a the brother funeral it was a statement funeral,pon Oakland him church.batty man like dirt.half a dog did kill the brother. Kevin buy a lot of gun give payneland man dem that’s why mi seh things and time change cause one time batty man and badman could a never be friend.all kind a badman did go a the funeral ti and him get a lot if support cause dem she the batty man brother money long like Tommy lee
It suck too much shitty dick…the shit clog up it brain…what a dunce faggot..can’t even spell basic words “off” fe of..dutty gal go a fire station mek dem wash out u brain with d fire hose…or better yet put yourself out a u misery and kill yourself…frigging waste of a human being…abomination to society..boom bye bye inna u shit up head…polonia
Statememt funeral for criminal n batty bwoy. That mother womb curse. Look lik her son them never get any holy water throw in them from them born. We nuh pet pple don’t get it twisted. Not one of d nastiness them. But d family uphold wid d curoption too. Statement funeral wid bare foggot in God’s house. Lucky lighting never flash n thunder roll n d church sink. Kmt
sarrow,family plat, ann the 31, burieal, alot off pain???? :nerd :nerd :nerd
Good Morning Met,Metters,peepers nd Others…
Yuh knw seh de smaddy fi sue him doah him went way too phucking far wen him print dat shirt nd dat is a damage rite deh suh…fi ppl who nuh knw a cuss out and guh tink a real death nd a get ready fi funeral.
care zero seh dem a battyman
(Simplicity soon sign in)
This he she that name kevin. That him brother get two furneral day n police mash up d nine night all kick over d candle them. Bwoy him brother all get tormented by d police them after him dead. F bwoy use to rob n kill innocent pple for them things. N d sister in law nuh stop borrow kevin shitty batty dress them fi wear go dance wid her buss up body. Ahe buss till she stink n a rotten. A wonder if him find out if d little girl (him niece) eat b4 him buy d hair n d expensive dress them. Cuz hungry nuh play fi lick them. Kevin a hunts bay informa. Him hav d supt. Number on speed dail fi carrg news pon d man them inna mckoy lane. A suh humpery dead but him never know it would fall back on his brother suh hard. Cause d police them shut off d funeral when d body reach n it d out off till two weeks time n all them could do was to go throw him inna d hole. D police them seh him nuh beling inna God’s house. D paster mus run them out d church..lol. Kevin stop giv yuh family them d sweat out hair n shitty batty clothes them fi wear. Yuh fi buy nice new things give them. N how comes u still cañ go them part a spanish town roàd. Is yuh obeah r yuh police battyman friend them.
This batty man come lik germs lik him family
Was stress free now debt free the person that send this needs a English teacher real quick never write another statement before u get 1 not even my name is kevin.
It mustn’t gi it family the sweat out hair dem and di shitty batty clothes, but it fi give/lend perfect strangers like you and YUH shitty batty fren dem, don’t it!?!?! Roger that!
Unnu is one ring dutty set ah SHITHOUSE!!!!! One ring dutty flock of UTTER and COMPLETE NAWSINISS!!!!!!!!!! *CUT MI BLOODCLAAT YEYE!*
Once again I blame the internet providers. Most of these should never have been given internet access and any day they advocate a ban, I’ll be the first one to endorse it. It has become a trend for the ‘duncest’ and ugliest people to terrorize my eyes with their videos I occasionally see in my newsfeed.
Dem cyan spell, write, read, and look terrible and they love the damn camera and the video. I can’t.
What ah sad batty bwoy. Mi never envision seh one smady coulda dunce suh. Ah piece ah migraine tek mi when mi brave enough fi decipher dat garbage. No man, dem pestilence deh need fi disappear.
Mi did go a the brother funeral it was a statement funeral,pon Oakland him church.batty man like dirt.half a dog did kill the brother. Kevin buy a lot of gun give payneland man dem that’s why mi seh things and time change cause one time batty man and badman could a never be friend.all kind a badman did go a the funeral ti and him get a lot if support cause dem she the batty man brother money long like Tommy lee
It suck too much shitty dick…the shit clog up it brain…what a dunce faggot..can’t even spell basic words “off” fe of..dutty gal go a fire station mek dem wash out u brain with d fire hose…or better yet put yourself out a u misery and kill yourself…frigging waste of a human being…abomination to society..boom bye bye inna u shit up head…polonia
i endorse polonia statement#battybwoyfideadbulletbullet
Statememt funeral for criminal n batty bwoy. That mother womb curse. Look lik her son them never get any holy water throw in them from them born. We nuh pet pple don’t get it twisted. Not one of d nastiness them. But d family uphold wid d curoption too. Statement funeral wid bare foggot in God’s house. Lucky lighting never flash n thunder roll n d church sink. Kmt