IT LOOK LIKE 2016 A DI YEAR A DI MATE

7 thoughts on “IT LOOK LIKE 2016 A DI YEAR A DI MATE

1. What’s the war for they both know that they take torn with this man…just wait till is your turn and enjoy him and collect your money..use condom tho..why war…

2. Really dem gal da hype so f**king bad on ig and yu wa if tell MI dem dirty and naa live no life the galnuh fraid if talk simply Ashley a duck the hood too and it’s coming from the horses month lol

3. Dat Mia say too stay good! Mi nuh see dem par or gi her nuh knowings Fi months now .. I wonda a wah go down lol

4. Why Basel nuff so every picture pon if this man comment on
    All Britt must feel like a box a dog shit
    One man no go love woman mix up so
    Every bloodclath gal mix up or pictures u can look go see that black dry skin boy under it

5. When is all this going to stop, you share the same man, continue to share cah apparently his not leaving neither one of you… so do what you do with him and move on and call it a day…