ITS TOO COLD FOR THIS

34 thoughts on “ITS TOO COLD FOR THIS

1. Somebody pinch har n tell har say har rass can get in trouble fi illegal eviction n she wicked bad cause last night when mi just outta the car fi run inna di house one serious piece a COLD bite mi not even Bolt couldn’t reach in before me nobody nuffi put out nobody inna dem temp ya Jesas wept man smh

2. everyday Georgia is on Facebook cussing out someone. Is wha so. Is who she put out now. She a talk bout standpipe people like nuh standpipe she come from.

3. :ngakak :ngakak Den Boo, wha mek dem fi suck out your batty wid a small straw? 😀 😀 😀 😀 😀 Weh you waan seh? Batty hole lickle and cute? :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

4. Why Georgia no sit her tired ass down and stop talk bout baby father the man have him good good family that him live with an don’t even count her

5. Why Georgia don’t sit her tired ass down and stop talk bout baby father. The man have him good good family that him live with and don’t even recognize her. Gyal you was a mistake

6. I don’t know, is like as soon as some sufferers get a step up dem just quick fi step down pon someone else. In deze wedda unless you life at stake why you going to put out someone? You give the person dem full notice so dem can sort out demself, you nuh dash out dem belongings and lock door. Is deze same ppl talk bout God everyday. All when you pay rent dem still cuss you, I had an ex-friends who rented her basement and all di time she gossiped bout id ppl cussing dem bout dem will never own house and haffi a rent basement, never once did she cuss seh shi caan manage her mortgage and dats why she haffi rent out her place to strangers. Folks just caan wait to step up suh dem can step down on another..such is life.

1. On point!

There seems to be a correlation of such behavior amongst those from the garrison communities of Kingston living in America. Rarely do you read or hear of those from the same locations living in Canada or England doing certain slimy things to each other.

They realize the American dream by becoming nightmare to others.

7. Mek Georgia move har drag queen bc bout live rent free fi 9 years. Gal you kotch inna di man basement because u had a child for him an di first chance him get him put u out an u now kotch wid family so who are u to put out anyone inna cold? Georgia di man hate u an always a chat u business

8. smh, all if a me straight a smalls claims court me gone, cause mi a tell them say when mi reach home a just the tear up bag dem me see, bums gone wid everything else. Too wicked and vile man.

9. But can anyone confirm if a put she really put out someone. Will the putout-ee come tell if the putout-er really put har out. :travel :travel :travel

10. Georgia you look just like your hart ugly you are so f**king evil not for putting who ever out cz i dont care the fact is . You are just naturally evil bitch i heard you call your own self evil many times and it is true true true

11. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak Me a watch Met bloggers dem very carefully. Saranwrap, Mamacita, Phantom Phoenix and ‘Chuet needs to go pon the BANNED LIST; dem mek mi day everytime mi come bout…. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak

12. I would be ashamed to tell a sole i live free fi 9 yrs, have papers and no money or life.
    Tell the ppl its your daughter u fling out

1. A dem whey get free ride when dem reach turn round and tek the most liberty of those who help them and who nu in a competition wid dem.

Anon !7:55 & 10:29 is har pickney she do so fi true? And a laugh bout bums going through her things? my mother have faults but she would neva do this. some gal maternal instinct nonexistent when the sperm donor gone left dem.

13. your daughter is your daughter, you left her for 20 yrs and throw her out after a few months….. shes your child. you allow all ppl to fight against her and she has no one.
    shame on you
    u will get urs

14. Her own flesh and blood??? Even if the child isn’t close to her because she didn’t live with her for 20 yrs….it doesn’t matter. Blood is blood. I couldn’t even fo that to a friend living in my house much less. That’s why some of these young women today are so broken and battered. They allow men to use them and abuse them because they didn’t know love growing up. Smh

15. ya pickney is ya picnkey, you lef har fi 20 yrs n dash har wey afa a few months….. a fi your pickney. you allow all ppl to fight gainst har and she na hav no one fi help har. all u do is gang up wid the ppl dem
    shame on you
    u will get urs

16. This woman is wicked and evil . Dead winter she put her own child out and post it. I would not have a mother after that. But in reality Georgia can’t keep no family, no friends and definitely no man….after a while ppl cant stand her and her big mouth man looking self. Everybody knows her story and life…she only have ppl she can control, low life pot heads. She f**k all over then act like she cute. Then she act like her baby father is God