6 thoughts on “JAMAICAN MAN AND DI RACCOON WHEY HIM SHOOT”
Oonue feel sorry fi di raccoon but not the many black people wey oonue
Set pan fire
Hang
Chop
Shoot
Maim etc etc
I’m judging (yep) that same wretched woman would look the other way if it was someone black was on fire. Fyah fi oonue! Mi not taking back mi talk either.
Suck unnu madda! Bun up him BUMBOCLAAT, yes! Nancy, guh suck out yuh madda; and that goes times ten (10) fi di news team and di cops, wid BARE BADNESS backa dat!!!!! Pops, nuh worry yuh self, I am/we are with you 100%. Do it areddy and wi will do it again! Unnu ah show more sympathy fi di nasty pest, than unnu did Trayvon and his family! Guh free dive inna unnu sour mumma!
@Simply, HEY BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!! Where the fu@k you been????? :peluk :kiss
Oonue feel sorry fi di raccoon but not the many black people wey oonue
Set pan fire
Hang
Chop
Shoot
Maim etc etc
I’m judging (yep) that same wretched woman would look the other way if it was someone black was on fire. Fyah fi oonue! Mi not taking back mi talk either.
Poor Nancy she stress out :ngakak
yuh knw a memba him memba few mongoose back home a nyaam dung him farming and jus went off after him ketch de Raccoon doah :ngakak
SIMPLYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY
James a don’t blame you papa catch his ass a fire yes
Pops 20 years living next to Annie Palmer, yuh shoulda more careful fi go bun up the raccoon man
Suck unnu madda! Bun up him BUMBOCLAAT, yes! Nancy, guh suck out yuh madda; and that goes times ten (10) fi di news team and di cops, wid BARE BADNESS backa dat!!!!! Pops, nuh worry yuh self, I am/we are with you 100%. Do it areddy and wi will do it again! Unnu ah show more sympathy fi di nasty pest, than unnu did Trayvon and his family! Guh free dive inna unnu sour mumma!
@Simply, HEY BABYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!! Where the fu@k you been????? :peluk :kiss