JAMAICAN MEN HAVE A PROBLEM

AND MI SEH IT ALREADY…THEY DONT EVEN KNOW HOW FI PLAY BOATIE…DIS ONE A TELL DI MATE HIM WANT HAR AND A SHOW DI WIFE SAME TIME DI TEXT DEM MATE A SEND..CHEVY AND TANNICE UNO RUN DI MAN ONE TIME

14355745_1192521700791035_7934897587474670995_n

mate

14 thoughts on “JAMAICAN MEN HAVE A PROBLEM

1. Watch yah shi confuse all d man do a tell har bay lie and shi believe…mi nuh need fi tell lie or mek up nuttn it’s facts…Mel come SUCK mi wid a burger king go large straw#I REST MY CASE

2. An u know d hottest part a d bitch alone inna man worries….mi not even shudda a ansa da ole zaar yah cause mi don’t want har man…d man neva come Jamaica fi two years but still a pay mi bills and mek mi arite…how mi and man deh and him nuh live yah kmft…him a mi poppy show mi tired fi tell u #PPL IF UNUH GET A CLOWN FI USE U NAAH USE DEM???KMFT FOH

3. Lol u knw wat u sound hurt the man left u longtime u go court and u beg him money and a call him and the man block u beg u beg him mada fi him new number my girl so u fine him back so bey i have the text them dat u send him frm them time

4. And stop lie too cause him dont even have watsapp mo more fi bout one yrs nw has any one can see that watsapp is new lol u have stop it eee

5. Man dont even have uo number in his phon cause mi di a look and neve even fin it gal chevyboo u knw i dont stop till u delete uo self fr fb bitch

6. And then them wonder why man fraid fi give woman money sometime! Jamaican women quick fi tell u them nam out your money n u suck dem out.

1. From the look at it the girl had a kind boyfriend.. Look like him send all him ladt go give her.. And turn round cuss the man say him foolish.. That girl use to nothing good.. Instead of being thankful you being ungreatful and bitter because the man leave

7. Chevy u knw that u have tow phone and u text u self that mi and u a fren but u knw deh fr u come back a ja u dont talk to the man has u leave so the man go rite back to him bbymada and tun it on wife and u deh ja a mad everday u check the girl fb ans watsapp u get wat u were looking fr

8. Once set a Dunce cause unnuh comments don’t mek one unuh Dunce till unuh a make me sorry say me can read

Leave a Reply to Jj Cancel reply