JAMAICAN WOMAN IN TRINIDAD HOSPITAL

4 thoughts on “JAMAICAN WOMAN IN TRINIDAD HOSPITAL

1. Why unno always a walk a tek people man.. Man a problem especially married man. A time unno fi learn seh married man is off limit and nuh guh deh. RUN DEM when dem cum to unno…! Look now it cost yuh yuh life. Aww Bwoy..! Woman unno fi duh betta because of man shortage as they claim these days unno jus tek anyting and end up with crosses, im sure if yuh tek yuh time and slowly search yuh wudda find yuh own. Man nuh hard fi find enuh its just hard fi pick the dog dem out from the real one because everyone so fake and only want for themselves these days. As a woman one ting i know yu will never find a real woman ina situation like this because a real man wouldn’t have put yuh inna dis situation and yes mi kno nobadi nuh perfect but woman an a whole fi duh better it nuh mek nuh sense yuh lef yuh yard fi betta and end up worst of because a loose cocky..KMT just my opinion…!

2. Why the wife never obeah har wandering Koki husband?. It takes 2 to tango I’m sure the girl never rape the married man. Why the woman always to blame? She knock pon him door and walk inna him house and tek him, I’m sure not. He was actively looking. She mad this one, she going kill the next one? Him nah go stop have him woman, some wives are living in denial and sleeping with the enemy. Your problem is not the other woman, it’s the unfaithful man living inna you house.

3. @Sweet.. The wife ain’t gonna do that because she ain’t angry with him she is scorned by the woman who a slept or a tek har man. yes it takes two to tango but at the end of the day we woman need to make the decision to let a man be when you know he is taken or married if unno leave it up to the man fi stop walk and look woman dis is why unno end up dead or de wife have a take matters inna har hands and destroy unno. I am not condoning the actions of either parties but two wrongs dont make a right and yes man lie and we know this too so why continue to entertain him just to seh yuh a tek a gyal man. she tek de man and it cost har her life now was it worth it really fi play second or whatever position she was inna de man life. A man can only mistreat yuh by what yuh allowed. when yuh know your worth yuh can never get tangled up inna dem nastiness ya so while yuh a wait fi she obeah de husband or de community cocky she a plan fi de next desperate bitch who wan entertain har stray cocky and duh de same to dem like weh she duh to dis woman..Leave married man alone actually leave people man alone when unno know seh in involve with someone don’t hang on…..

1. She soon meet har match!! So a the next woman shaming har not har husband? You quick to blame other women when it’s ur man the issue. As I’m repeating SHE SOON MEET HAR MATCH,EVERY WOMAN SHE HURT FOR THAT MAN HER CHILDREN GONNA FEEL IT. SEEN IT HAPPEN. When you women hurt other women unno get it back one way or the other the children you have for that man will pay the price for ur wickedness!