JAY KROME ON THE MOVE

SO JAYKROME NUH STOP SHOW OFF HIM NEW BAE ON INSTAGRAM A WAH A TRUE VALINETINES DAY A COME UP, SAW THEM AT QUEENS MALL WEDNESDAY NO LIE SHE PRETTY BUT SHE STILL NUH PRETTY LIKE PUNCHIE THO. GUESS FROM YUH STOP PRE WID DOUGIE A STR8888 WOMAN YUH SEH BIG UP YUH SELF YOUTH, HOPE YOU KEEP THIS GIRL AWAY FROM YOUR FRIEND THIS TIME AROUND DWEET YOUTH

3 thoughts on “JAY KROME ON THE MOVE

1. Jay krome Neva ever was gay. Not because u know somebody that is gay mean yuh gay. Look how much straight friends dougie have. Jay krome get him first child at age 15 and him second at age 17 Suh him must love pum pum. And looks nuh determine how nice a person is. So what if poochie prettier than her.?? Uno set of boring fools.what is the point in this story?? Wake me up if the story gets interesting because I’m falling a sleep

1. Jaykrome never stop want up puochie body check him phone every morning him text Gm big head him look back mi friend it doesn’t matter who he’s f**king a poochie him love and will always love, keep in mind a poochie alone him mother and father love a she alone can guh him yard everybody else get f**k inna car are a fi have them own place. And sender leave the youth alone and stop call up poochie name