JAYX SEH FARRIN IS NOT A BED A ROSES

33 thoughts on “JAYX SEH FARRIN IS NOT A BED A ROSES

1. Is de phuck’n hype life unno sameone a portraying it’s always unno a complain,unno quick fi bawl out rich but as soon as unno land a yard is a different story….nah seh him don’t have a point but is dem a sell ppl false story why ppl a leach pon dem. Plus what insurance nd rent weh him haffi pay him a talk bout,what tax John pay much less what tax bracket yow unno devas

2. AH TRUE PREACH PREACH DEM PEOPLE IN JAMAICA WICKED AND UNGREATFUL MI EVEN CUT OFF MI OWNA FAMILY DEM DISGUSTING DEM WANT YUH SEND SEND SEND

3. A nuff a unuh ova yah meck it bad fi di rest of us . because a unuh deh pon ig ,fb etc a showoff an meck dem think it’s all golden ova here. Wah unuh not telling them is that a pure teifing goods unuh have a show off wid kmdt.

1. Terry Ice gang she name don’t mince yuh words, she is a wicked gyal a try mash up Michael and ricky frenship. wid hard bleach out crawny self

4. Sum a unu need to come a unu mother land if its that bad a farrin! Mek people experience farin fi dem self! Unu a cuss it yet still unu prefa live deh dan live a yawd! Stfu!

5. He is the last person to be speaking economics. Jay-x, topics like these over your head. Stick to things you know bout like tattos, infrequent showers, grills, weed, tapeworms, and bad music.

1. Met, nuh badda run wey and left me, beg yuh a ride? Shots fired!! ah neva mi oooooo!!! Medic, henyting,nuh badda leave mi out ere, with dem mad people yah. :bingung:
        *if fee him file so long. It wudda betta him kip him mouth shet han just pay de child support han done.

1. is a next kewsi dis yah no mi weak ________________________________________
      why dem nuh like bade nd love dress up suh no sah,what a set a nastiness

6. He is right people back at home see things that are false and think everyone have money to give and or money laying around to dish out… It is not like that sh*t it is hard to be single and with children trying to make ends meet and then you have family at home a beg beg all the time and sometimes you feel bad that you can’t help the way you want too.. But people back at home need fi understand that being out here like him seh is no bed a roses… I do want to point out that his English is really good he had me fool at one point lol but anyways back to the topic yes people need to stop seeking out people, some people can’t help…

7. Har profile picha is him an har right Inna KIZZY face an den u si KIZZY a post bout har good good babyfada bwoy dem Oman yah no have nooo self worth at all

1. nope…she post up a pic with John John wearing his white dress and smaddy write wtf dude wearing…Terri cuss him and then Kizzy run in and defend it…I dont remember if it was before the baby or after tho….

8. Anon 5:00, you know John John good good. But how you left out finding eediat and Ugly ooman fi mine him.

9. Boy man really wicked look pon duty terry to bout ave up man as profile pic ole ceases f**king gyal wicked to eeehc him breed d wrong crases

10. Met beg u a favor nuh please?
    Whenever u gonna post that handicap voice boy songs, please put a titlle clearly stating what it is so I know not to hit play. I do not like the way I feel after I vomit. Kmt

1. :ngakak :ngakak @kissing im dying….
      @8:17 kinda sorta…Kizzy aint new to John Johns dirt…mi always feel bad for maybe the 1st and 2nd baby mothers but after that tek what u get…all if he lied and said him and Kizzy lef Terri should know he jobless and is waiting on his big break :ngakak cause mi tyad fi hear him sing bout he feeling like Diddy so maybe a Diddy sized cheque soon come.. :ngakak
      KIZZY I LIKE AND RESPECT YOU. MI SORRY YOU FEEL LIKE THIS IS AS GOOD AS IT GETS because I promise you there’s more to life than dealing with his antics…if a mi like you mi change up every lock before him plane land. Disgusting wretch he is.

11. So y him don’t type up him song them and put dem Ina a post? Him career would a shot if him do that.

12. Birds of feather flock togedda a same way Paul Range inna dance every night wid di likkle old lady young gal and he a married man. Karma ppl..