Other Articles October 30, 2016 by Met The charge never wait till Monday but we need some a di ”prisoner” dem fi inflict some damage pan di prisoner. We nah feed nuh murderer bwaay fi free
One pan each side a him neck. The little boy a go school and about his business and this demon kill him off. Him fi dead 20/50 time Reply
Murder alone, what about possession of a deadly weapon and robbery? Charge him fi being an ugly, evil menace to society? PLZ to the old murderers in prison, plz live up to the killas you are an nuh mek dis dawg see sunlight tomorrow, plz and thanks. Reply
Nuh seh nutten dem a go find him wid a fork run up right inna him neck
One pan each side a him neck. The little boy a go school and about his business and this demon kill him off. Him fi dead 20/50 time
Murder alone, what about possession of a deadly weapon and robbery? Charge him fi being an ugly, evil menace to society? PLZ to the old murderers in prison, plz live up to the killas you are an nuh mek dis dawg see sunlight tomorrow, plz and thanks.