Jiggy u a own up nick a new york and nick a f**k a bag a gal plus him nah lef di old foot british gal weh a mind him, yes the same gal weh no stop post him up on IG and watch out who a comment on him pic, it look like di old foot pussy better than yours Jiggy or because di man love sweets a it him a goh fah, but den and again u and nick live a new york with the other bitches and him wife,and di old shit deh england a show ownership, but jiggy u a hotter gal fi dah old gal deh weh look clotheless and cant dress with dat garbage around her head what a wast gal fool!!! LOVABLE love to pose!!
Morale of the story: Man naah lef no old foot whe a mind him fi dead fi hungry and walk naked fi no young gyal. Money sweeter dan onoo pums, looks or hot body
This sound like a jiggy send this in. After how u and u husband lef and u a pass round donkey now after how u husband would wash ur foot and drink the water. But u a one worthless careless gyal from morning. Always a hype n didnt take care a the husband. Everybody a greenwich farm know u and the big ole empty house weh u a hype bout a caribbean. Not even bed head the bed them have. U is a ungrateful gal. Stop send in ur self.
Me hear Nick is in a good Job big time Truck Driver at Baldor Express a work over 80,000us per year so why him would a want gal fi mine him.unuh stop gwan like the youth a waste man.
Nick have 3 woman him nah left Mel him high school girl weh pose up with him at the BBq,Jiggy and the British so any other gal wah join ago deh 4th places.