JIM BROWN OFFSPRING DEM INA WOMAN PROBLEM

Lester seh As one gone ah next one born or it’s just a whole bunch of ooman…..Quick run down Everybody know seh Lester Coke of TG married and have ah wife along with a girlfriend of 7 years and him have cocopebz who ah breed fi him now then him have him 1st baby madda. Him put up a post ah throw word seh “when she seh I’m leaving you” I wonder who finally get some sense and see seh him issa piece ah waste man and ready fi leave….fast forward him party just keep and him put up a video and tag ppl and I notice it’s one girl tagged. She was also at his party. Is she the newest addition to his family along with cocopebz baby. And the main question is if she is the the newest one if she ready fi share???

7 thoughts on “JIM BROWN OFFSPRING DEM INA WOMAN PROBLEM

1. how much Money Jim Brown and Dudus mek from Drugs..why him offspring and wife them nuh RUCH ?

only Rooster Baby Mother look like she have things

2. Sender I don’t know how you or the others look but Mnl tasheka look like shereDy fi tek weh a gal man bout ready fi share yuh stay deh lol

3. I don’t know none of these females but I’ve heard about him and it was nothing good but you can’t always believe what you hear. But I must say these females need to do better with their life and the guy their dating. Instead ah run down because him last name ah coke and clothes fi fool instagram run down a house a car even better some goals inna life. Man unlimited dem nah guh nuh Weh. This girl in the photo is a very beautiful girl and I’m sure the others are beautiful in their own way but ah wah Suh bout him mek uno just sekkle. Who inna dem right mind waan deh wid a man Weh have wife a girlfriend of 7 yrs and 2 different baby madda that ah to much weight. And then fi di person Weh comment seh she look like she ready fi tek a gal man. Watch ur man before she tek him and not only that she caan tek a gal man enuh and a next gal come round and tek him from har. Ppl ppl yuh haffi have something with the pretty looks. Mi can’t guh Bank wid mi pretty looks and the bank pay mi bill dem. Show mi Weh yuh have wid the pretty looks like some assets and not your body. And as far as Lester him need fi do better too. Imagine One uncle deh ah jail ah foreign the next one ah deh ah jail ah Jamaica along wid him cousin. Suh ah Suh you plan fi lead the generation wid one bagga ooman mixup Mi hear seh him have one daughter already and somebody pregnant wid another daughter. What kind ah example yuh ah set fi yuh youth dem. This embarrassing

4. WHY the Coke’s life is always over here we don’t even see prezi often over here but this one ever over yah a wah so bout him and i bet a the same sender a send the man in multiple times. Some a unnu waste bloodclat gal fi gweh enuh the gal dem fool fool and the man just immature simple.

5. Him a waste man…first baby madda run lef this long time nah look that side…wife run when him breed the next girl…so dont believe everything you read…sender a try pad up the story and mix who not even inna the mix….sender talk who lef inna the casscass….You, cocopebz and Sheka and stop mix up everybody inna your crawses

1. The sender and cocopebz soon run left him too like the wife and the 1st baby mother. Dem ah guh realize seh waste better than him. Mi nuh stop see Sheka she ah throw ah word bout she nah left and she nuh need no opinion from nobody. She fi stay because him 2 pickney ah guh need a pretty clown fi dem birthday party. Mi couldn’t lay down wid somebody like him. All when man done and him ah di last I rather turn to the same sex.