JMG MAN COURT- IVE SEEN IT ALL EDITION

zgal-Optimized

Now this pissytail gal left all the way from abroad to come to Jamaica and give away free sex like there is no man in her hometown. Yu really think I wouldn’t find yu and put you on blast. Yu nuh see mi Babyfadda don’t want you. Him mek yu spend out all of your money on him and thanks because I enjoyed it too. Yu tell him lie bout yu pregnant. Bout yu a breed fi him gal go give the jacket to someone else. Yu too nasty fi ah sleep wid Craig inna the morning and go ah beach wid spoon inna the night and want come gi my Babyfadda Craig yu guess who pickney. Yu ah fool yu should be ashame to show your face back in Jamaica. Yu sleep wid 5 friend in less than 2weeks and when your man a call you you can’t answer your phone ca yu ah tek cocky. Well continue ah send on di money cause mi ah benefit outta it ole fool.

0 thoughts on “JMG MAN COURT- IVE SEEN IT ALL EDITION

1. Baby mama….u coodnt jus kibba u mout an :nohope :berduka :berduka sen een weh u ah sen een widout d additives?
    U jus freagup all ah d geevins wid u blabba mout!!!!!!

2. craig way better looking than that deh bwoy deh and @ babymadda talk up di tings dem mek i done you ca yu ah gwan like ah you one craig a f**k. di gal in the pic sey her new name is Angel T and wen craig did inna ja ah model wid her yu neva do or say nothing so how yu ah play detective now fi find her. you ah real fool ah fi har crotches so let f**k be free.

3. This was not gonna miss me, rofl… Sender, yuh sure yuh don’t wanna retract that email? Mek mi copy and paste from FB deh…
    Uhm, so Miss Met, can you ask the sender if she would have preferred if the pissytail gal did come sell the sex weh her babyfada who don’t mind ruxxing off pissytail gal did gladly tek.. And last question, how she feel that she get bun wid a pissytail gal..
    And last last question… are your name Wayne Wonder? Why yuh bay deh searching and searching fi this woman? Look like and you and yuh baby fada favourite sanky, cause him obviously bay deh searching and searching too, and him find a pissy tail gal fi mash up yuh non-existent medz….
    Go find sumpn do and stop certify yuh jackassness.. if yuh pickiney a wear pampers, try put them inna nappy, so yuh can have sumpn constructive fi do wid yuh free time… and hand wash dem, cho

1. Well said!

The “me man nu want yu” really getting tired now women. All if is fi a hour yu still get BUN! Nhame it and drink you tears and STFU wid that washout phrase. From yu man step out it means sey YOU AREN’T ON HIS LIST OF FAVORITE THINGS so him fas track yu to easter and present you wid BUN….lol

1. soso bun mix wid tears and snort…lol Dem too fool fool bout “man nu want” when him actions indicate sey dem not wanted ida.

Thank goodness de western hemisphere full a some rebellious females cause we would all a wear burkas by now de way some women readily accept “manshit”.

4. And cuh the man yuh a prostrate yuhself over… hi look like the put dumplin instead of formula inna him nipple bokkle

1. Exxy honey mi see u hail mi 2 time but the phone wouldn’t let me type directly under ur comment cho :peluk :peluk
          Exxy boy that’s y it good fi have calm heads abroad ship more time enuh
          LOVE MI JMG FAMILY

5. WOOIEE ZEEKS YUH TING TUN UP MI G!! YUH WELL POSE UP MAN DWL WAIT DEH WHO IS DIS GYAL CAUSE SHE NUH HAVE NUTTIN BOUT HARSELF YUH BETTA RUN FROM ZEEKS HIM NUH HAVE POT FI PISS INNA LADY! LOL NO MAN MI CYAN STOP LAUGH DIS SERIOUSS

6. di baby madda (Paula) ah fool ca yu nuh see craig nuh want yu that’s y yu can’t put up him pic. you nor the gal have pic wid him he have the two ah unnu weak to the knees. All that deh bwoy deh weh well pose up wid dogshit Angel T wait till him find out her file. she is no angel and you idiot Paula (baby madda) is a bigger fool. craig have baby pon di way so mek him woman Angel T gwan mine him. Ca yu Paula broke like ole dog and ago dead if di money stop come from yu matey.

1. A real people yuh a talk bout? Of fictional characters? So, being that you know them? A wah so bout the man in question? What are his most attractive attributes? :nerd

1. Lawd, I should have asked them to exclude that from the response.. that are hobvious.. him built fi hill and gully late night ride

7. somebaddie feelins hurt to da point weh; feelings :salaman affi show.
    Babymama, him ert’ u doe…so y u doe tell him? Y u ah try mashup d gurl an ur ting dun mashup…it takes 2, to tango!

8. i dont want any daughter, seriously. woman too fool yaw man! why dem always say “mi man dont want yuh” is that like some kind of defense mechanism because they hurt that he stepped out? noooooobody can tell me left out jamaican women, because when you gi bun dem attack the other woman lol remember the chinese woman in the video dat was beating the man pon him knees? thank goodness a jamaica me come from. me nuh stop cryyyyy for all black woman 🙂

9. Nuts
    Whole hazel nut!
    Cadberrys tek dem…..
    An cover dem in chocolate!!!!

Waybackwhen”popular” commercial in England!!!!!

10. y u put har pon blast yuh a idiot hungry aguh kill yuh caz di gyal nah send no more more fi buy food fi yuh eat

11. Met I am a peeper. The gyal who send this in sound so stupid. My husband ex use to send me similar text. I got pregnant married him and handed him his twin son. Leaving his bisexual ex miserable and gyal hunting. She need to mend her relationship Instead of sending in the girl photo. She might end up like my husband ex.

12. COCK MOUTH KILL COCK
    SENDER YOU ARE SUCH A DAM FOOL ,
    YOU HAVE JUST STOP CRAIG FOOD , ALONG WITH YOUR DAILY MEAL TICKET.

13. Sll mi know the sender have a thrang pum-pum cause that deh punny naw check bout disease it more worried bout the man not wanting the girl and how much money it a collect. Sender me naw seh a you have the problem, but you need fi have a talk with you pum-pum and judging by the situation I highly suspect that your pum-pum can speak. Have a good talk with it and let it know std is a serious problem especially when your man has sex with other women.

Damn Fool! Not you sender— your pumpum, oh.

14. Not a babymadda nuh send dis eehn…..Sum one who know what a gwaan send it eehn….cause obviously di baby madda naw leff di bwoy….suh she nay go jeaporodize har relationship cause u know we ooman quick fi protect an defend our man…..Sumbody waan di babymadda fi know say di money dat she spending is coming from di matey….none odda dan one a Angel fren dem a f**k har up smartly…..Di man nuh waan none a uunu anyway. Kmt…..Unuu gwe man.

15. These poor women always hate the woman and never the cheating man ..baby girl don’t speak for no man cauz he had some sort of interaction with her ..these women always ah defend di bun where is your pride ..if she wanna go dash out her hole and your man is running after her like a dog in heat u need to ask her what’s she’s doing fi keep your man comin back fi more

16. well craig ago left sender now because craig nah take no broke ass pum pum over the money that him use to get…sender you a one ediat…

17. Sender mi nah like likes, but it sounds like you do. So, my question to you is, why would you come here and blast the girl and you take her things? I can can only assume that her money is short because if it was tall I don’t think you come on here and diss the girl.

18. Sender, lets put all joke aside. Since you said nothing about leaving his cheating behind, please use a CONDOM. H.i.v., AIDS, STI and STD is nothing to joke with, remember you have child.

Leave a Reply to hot skull Cancel reply