JOE DI PEOPLE DEM DRESS

0 thoughts on “JOE DI PEOPLE DEM DRESS

1. So, somn really name Vindictive Couture for real! I swear it was the ugly he/she that named his/her fairy dress suh.

2. Joe a big thief him do that to ppl all the time one day somebody ago bust him face up fi dem money ..Him is a dutty batty boy him look sick now like him H.I.V positive ..Him tek mi money fi mek mi clothes i send my money to him friend because it look like hm no have no id i send my money from L.A. and all now mi cant get my clothe but i left him to god because thats my hard earning money ..Thief and Lie thats wht hm should name his business..I feel sorry for that poor little girl its her prom i can just imagine how she feel and its the last minute..The boy no have no heart him tek all the ppl money a mine man .Trust mi my boyfriend was coming to ny for him but i said time will tell him sure will suffer…

3. unu no member when sweets n dolly never get dem outfit fi attend mappie dance because he was locked up for stealing fabric lmao maybe a d same ting happen ..

4. Him do me di same tin and mek me affi sleep inna airport ova night cause mi miss my flight, and di dress not even did mek good or finish and a lucky mi lucky mi get mi dress, mi did affi a ring off him phone and a bad him up or him wouldn’t answer mi, den when mi wear di dress and ppl find out sey a him do di dress ppl start inbox mi a ask mi how fi get to him cause dem send dem money go gi him and him nah answer dem and dem cyan get dem clothes, fire fi da bwoy yah!!! Him a wicked and mi get fi find out sey all a him clothes dem look alike, him cab sew don’t get mi wrong bur mi need fi see some different tins now reefing Joe u bad!!!!!