JOHN JOHN A ARTISTE NOW?

0 thoughts on “JOHN JOHN A ARTISTE NOW?

1. Hi Kizzy big son. Question. What you mean from uptown? Is that a record company or are you implying you’re from uptown. Secondly, was that rant to segway into how clean you are and Mommy Kizzy keep the baby boy clean or did a selector really tell you that? Thirdly and finally, why yuh so ugly?

2. Good morning everyone JJ. Me like that line people people must not hate on what people have because them no know where are what the person go through to have them things PITTY THEM NO KNOW HOW YOUR BATTY AFFILIATE BUN YOU EEH

3. AH TRUE YAW JOHN JOHN!!! YUH PRESENT AH YUH PRESENT! AND YUH PAST AH YUH PAST! AND FUTURE BREED CIARA AND MEK A CLEANNNNN CUT! WHEN CHRISTMAS COME EVERYBODY AH TEAR PUT DEM YEYE FI GIFT! AH CHOO YUH ‘ERE JOHN JOHN!

4. JayX one question sir that likkle strip of hair yea pon the bottom of u lip is it style or u left it there out of consideration for Kizzy so while sitting on ur face she can scratch her ass simultaneously?????? :siul :nerd

5. I thought Kizzy big son is a hip hop artist mi neva know him is a reggae artist fi dem fi play his type a music…Kizzy tell u son seh him nuffy throw tantrum inna video fi mek selector play his music…Next time shake a selector hand and shub a bills in deh fi play it 2 times.An anodda ting young man nuff artist did live a farin and a guh dem guh back a yawd and tings tek off suh dis uptown downtown ting weh u a chat bout a foolery.Bout uptown from di music sound good who cares if a Barbican or Norbrook or a Tivoli or Arnette

6. To be honest what him sey mek sense him nah trouble nuh bady him jus ah sey him wah eat food like di nex man suh dem fi play him music an nuh watch nuh dressing causz nubady dont know him pain!!!