John bull weh man nuh stop bullyu batty in and out of Wal-Mart pon kirkman rd. I hope a man fassen sinting do fast innah you tripe that they’re is no tomorrow.. Cause any weh mi see you ah orlando wid nuh ooman mi ago ballout murrrrrrrdahhhhh. Undah takakkkkkkk.
He might thot out sum aids…he is not serious.. he love the hype.. God ah go teach u a lesson….
We’re living in perilous times. This is a spiritual war. Which woman with any moral fiber ago pick up dat?
:nerd :nerd :nerd
Is dem tings really a gwan inna Walmart? :ngakak LOL. Wow!
Lord, tek di whole pillah, car, and this bwaay yah…dwl
but see yah a how fi him uniform bedazzled out so pon the collar lololol walmart a gwan wid tings man
John bull weh man nuh stop bullyu batty in and out of Wal-Mart pon kirkman rd. I hope a man fassen sinting do fast innah you tripe that they’re is no tomorrow.. Cause any weh mi see you ah orlando wid nuh ooman mi ago ballout murrrrrrrdahhhhh. Undah takakkkkkkk.
:ngakak :ngakak :ngakak
dis batty boy is a liar him only a look hype next week next year him still a f**k man.