JUS ONE TING AN A HALF

Shame on you Debbie you really gone back to Buff Teeth Bugsy
image1-Optimized
BAD MIND BUGSY AND SNEAKING HORING SHANNON JAH KNO STAR UNNUH SABBOTAGE DI GAL PARTY DEM UNNUH CLAIM SAY UNNUH WANT LOVE AND UNITY INNA DI REGGAESCENE. DAZZLE NUH WORRY MAMMA WE STILL SUPPORTED YUH
MESHA-Optimized

0 thoughts on “JUS ONE TING AN A HALF

1. bugsy bam is a big mixup bitchh ass nigga. love chat people and always in a gal argument and love carry news. neva knew him and carol was sleeping but know he sleeping with other women. carol and bridgette hoe together cause them fuq nuff man in the atlanta dancehall so no big surprise there. bugsy pretend like him and dazzle a one a him besties and then turn round back stab the gal like this smh. they are all fake and talk shit behind each other backs. atlanta dancehall so mixup and wack smh lol.

2. bugsy live in a some dutty run dung apartment complex and can’t pay his rent. he using carol so he can live in her house.

3. bloodclot mi never know cause di way Bugsy class her up me woulda think say she woulda have some self respect. but this bitch have no class.

4. Dutty Tamara we all know a u Mek up this post u claim Debbie is yuh fren and u chat the gyal like dog u is a piece a shit dutty gyal y u hate pon har cuz she guh back wid Bugsy. U mad cuz u f**k Bugsy way back wen n him Neva own u up r even tek yuh to dinner lol nastiness come off the girl name ole ugly gyal she should a Neva help yuh wen the gyal dem wah beat yuh rass. Big up Debbie u a real girl mi sorry seh u was fren wid Tamara dun out hole else u Wudnt have this repution. Tamara stop defend dazzle cuz u nuh do nutn fi help har party than just nyam out the woman so she can carry huh go eat a restaurants ole terbit yuh. Die Tamara die !!!

5. Lady why you put up shrimp and clams plate bout today was a good day,you know Dyam well say a you fit da bill deh cause Bugsy him bruck like church mouse,and love leach pan woman.

6. wow me think Bugsy and Dazzle was friend come talk di tings ATL Nuh bare sister sister him use to say pon mic. you all ATL people are two fake to each other.

7. AYEEE BUGSY YUH IS ONE BADMIND,GRUDGEFUL,STAYBAD,UGLY BROKE POCKET LOVE FREN PPL FI LIKES…AN DI BIGGEST BEGGA..WHY YUH REMIND ME A SOME BATTYMAN SO….YUH AN SHANNON DI TWO A UNU IS SOME BADMIND F**KKKS…NUH WORRY MAN UNU GWAN EVERY DOG HAVE DEM DAY…NEVA SI A MAN WEH LOVE FREN PPL FI FEED HIM…NUFF PPL FIND YOU OUT DAS WHY DEM RUN YUH….NASTINESS TELL PPL SEH NOBODY NAH GO A DAZZLE PARTY DEM FI COME A ALKALINE….BITCHASSS GAL

8. ATL people never want support di girl cause if they did they wouldn’t come to the girl party after 5 am all bar close dem time so which support u all was going to give the girl. u all bias no rass.

9. bugsy is a piece a shit fi tru chill you on point atl people have no love dem dont love them self a tall shame shame

10. Shannon is ah sneaking horing gal weh sit wid Bugsy and did ah laught affa di gal dem know wat dem di ah do but dem time soon come. ATL people nuh know nothing bout support and unity if I was Dazzle nuh support none of dem again. Badmind Fucckkkaaa

11. wait wait…is Carolyn and bugsy that looooooool. and she said bugsy don’t have no Dick oh. on cannot read.os him need her lol.on Shannon man sell drugs and she don’t want to be in that . sorry Carolyn be real not fake

12. WAIT WAIT!!! Carolyn YOU ON BUGSY THAT . WHEN YOU SAY BUGSY DON’T HAVE NO DICK OH ON HE CANNOT READ LOOOOOOL .on you said Shannon man sell you know what ..girl be yourself…you too fake for me go back to your husband on kids

Leave a Reply to Crissy Cancel reply