KANISHA DEM SEH FI MEET YUH STEP CHILE

8 thoughts on “KANISHA DEM SEH FI MEET YUH STEP CHILE

1. Since Kanisha love mek collage, she can start mek one with Bassa and the 6 children.Happy Family, lalalalala. Yeah man, nuh she seh a fi har man. Yuh cyaan tek di cow and nuh tek di calf. Yessssssss sah Bassa find himself ova Prettimiller yaad, a true dem call him deadbeat him a try prove himself. Run some money pon di pickney dem nasty mout Bassa, picture a nuh nutten. Yuh sick johncrow stomach!!!!

1. But still you fren a sleep wid him. Hate how you bum bitches love brag about breed for niggas that can’t even buy you whores one drawz muchless pampers. Instead of introducing her to step-child show the child support money OH JUST LIKE THE CONDOM IT NO EXIT. BITCH BYE!!!!

2. Am i looking at another new born for bassa? Congratulations are in order for bassa and kanisha new born wow!! So a 8 month and a 1 month old all in the same year?? How does kanisha keep up in a competition like this. Kanisha you need to pick a struggle because this man you love so much ain’t giving you any love but for the money you send him to pick up at Western Union,do yourself a favor spend the money on yourself and seek some serious cousel.self esteem very low.

3. Kanisha has serious mental issues. I don’t know how a woman can tek up a man like Bassa and claim him. Fi him cocky nuh have no chill. He has all these children and don’t take care of none. He will tell the world how he is the best father and all but ask di pickney dem madda how dem eat. Kanisha I hope you’re prepared to take care of all six and nuh figet di wukliss puppa. Western Union fi just mek a lane fi yuh alone. I would say him need fi guh find a job but Bassa dunce yuh F**k. There is no way I would give this piece a shit the time of day if him cyaan bring nothing to the table. Bassa don’t even have a bed, a mussi dat mek him reach ova dah yard deh. Prettimiller, if a me like you mi run Bassa cause a crassis yah call dung pon yuhself. That bwoy is cursed. All who ever lie dung wid dis yah need a doctor visit cause from wah day him look draw dung inna him face, or a hungry him hungry, mi hope a stress and not something else. Oh Kanisha memba fi send Bassa him dentist money him mout still raw, it a get worse and worse. Serious attention needed. Duh yuh work and send di money quick quick. Him seh dats the only reason him keep you around cause yuh nuh ramp fi send on di money. Lol a weakkkkkk!!!!
    Met big up yuhself yuh baddda dan TVJ, CVM, FOX, NBC and CNN.

4. KANISHA NEEDS TO BUY BASSA SOME CLOTHES HIM NAKED LIKE WATER BOKKLE, WHAT A BOY STAY BAD EEH NO SAH HAR STOMACH STRONG BAD. THE WORLD KNOW KANISHA HAS MENTAL ISSUES ALL WE NEED TO DO IS GET HER SOME HELP… YUH CAH LOVE MAN MORE DAN YUH SON. THE GAL LOVE MEK COLLAGE ESSI NO SAH… SHE IS THE SADDEST GIRL ON EARTH, I HOPE GOD HELP HER SOON. BECAUSE IF BASSA BREAK HAR HEART AGAIN SHE MIGHT HAVE A NERVOUS BREAKDOWN…. MI HEAR SEH KANISHA A GO JAMAICA FI DECEMBER DEM NEED FI BEAT HAR AND GANG HAR RASS DOWN DEH… MAN CLOWN….

5. Kanisha is on and off not serious because only when bassa want a money him friend her up sad bitch bassa don’t want her he don’t have up one pic with kanisha on his page she is the only one putting up pics with him lol …….him look sick from other day but a reaction a tek bassa they way how him not in his kids life worthless boy …kanisha love her son cause she put up is man I don’t see she pose a pic with she and her son together sick gal come December and bring nuf cloths for bassa and kids them and his dental care money different dwl wooie

6. Prettimiller stop worry bout kanisha n Bassa them cuss thats not your problem dem f**k thats not your problem you breathe n him no want you neither. Stop threaten him with child support n stop send police to him house cause him nah look pon you .you can’t use a baby to try hold a man .n you can’t force a man to look at you cause him no want the embarrassment of the police n courts.get a life n take care of your kids n stop focus pon your babyfather love life

7. Say the lowlife nasty bitches who dont no self esteem only a blind woukd see or feel when a man a use them you lowlife gal fi tap meck excuse fi man uno noh have no ambition uno need fi goh buy some . Gosh

Leave a Reply to Bassaskenglink Cancel reply