a buy out mi did expect one of the lawyers fi cry out seh him sick but it turn out to be the juror, sound like a money run to me. Plus the juror had to be taken to the hospital, that person nah turn up tomorrow trust mi. Dem need some time fi come up wid someting and a so dem plan fi get the delay.
kmt
Lol…….siance buss up ina court.
dwl
kuba kaba siance again
an mi well deh yah a wait fi met tell wi wah deh pon di video dem present inna court enuh.
dats rass juror cho!!
mi sey the same rass thing, or is it that graphic
obeah
some man desperate…OR….DEM SI DI VIDEO SICK DI PPL STOMACH
dun dun dunnnnn **eye roll**
why suh sudden…..i wonder if is dat juror did meet finson inna him office? Sound fishy!!!!
:nerd You make a valid point :shakehand2
Ikatan hundi ,science again.sound like him never drink no tea this marning
:hammer
We don’t need nothing to hold up this trial kmt
a buy out mi did expect one of the lawyers fi cry out seh him sick but it turn out to be the juror, sound like a money run to me. Plus the juror had to be taken to the hospital, that person nah turn up tomorrow trust mi. Dem need some time fi come up wid someting and a so dem plan fi get the delay.
Good observation.
THE RUN AWAY JURY….
Good read