Dancehall Celebrities Atlanta February 2, 2019 by Met YUH A SHOW DI BATTAM DI BATTAM AND DI HAND DEM A BUBBLE OVA
What ah gyal look tore up and cheap e man How much fi ah destroyed denim goody? Y u had to destroy yours yourself?!?? Tacky and tacky some more !!! Reply
Mi juss love how di jeans cut up roun a di two batty jaw. Yes Miss, dat a highlight di roundness back dere. Di ress a di picho…,nuh suh much. Reply
She looks heavy af. Like if there is a fire and you have the chance to save she or the cat, you just quickly grab the cat and dash out. Reply
Her rear end looks atrocious, in my speaky spokey voice.
What ah gyal look tore up and cheap e man
How much fi ah destroyed denim goody? Y u had to destroy yours yourself?!?? Tacky and tacky some more !!!
Mi juss love how di jeans cut up roun a di two batty jaw. Yes Miss, dat a highlight di roundness back dere. Di ress a di picho…,nuh suh much.
She looks heavy af. Like if there is a fire and you have the chance to save she or the cat, you just quickly grab the cat and dash out.