Sh**tty mouth kerryann, u are a dunce individual, what a waste to society, you have no morales,and yet u think u really have haters, girl wen I look at u N real life, is the nearest Zoo, the nearest city dump. Wen I layed my eyes upon those teeeet, I said to my self u should have stayed under ur lonely ass sheet. MeK dis be a lesson for u illiterate bit$$. Stop cuss pon social network n ur grill all fu$ked up, u cud Neva Ina my rass wedding. Smile b**ch mi a give u all a di emoji teeeet,,,,,pick one. Bout u name Ina Gud book. Next time u cum n wah trace pon social net work cum like dis BITCH WHERE, munchie u winning.
kerry still looks better than Munchie tho .. a coulda 5 teeth in her mouth .. mucnhie sound slightly retarded when she speaks and is very unattractive .. i dont know why this is still the topic of discussion .. sender give it a rest
Morning
Morning
Anyone who can make such a video and behave like the sketel she clearly is on the street side really has no care in the world,sender.
I viewed that video with her cussing on the street Met and I’m only sorry one of the passers-by never had the good sense to call ICE fi come pick up the whole a dem.
dem need fi bi fling back ina dem hole a Jamaica. They areally a disgrace and the reason you know classism isn’t a bad thing.
Who the hell wants to be exposed to the, likes of them?
God don’t make every one perfect every stick have them hoe a bush….everyone is pretty…..wow…ladies stop all this fighting it’s not good….
Kerry is a low life, she filmed herself worshipping Jue’s shoe boxes. Typical of these vanity worshipping numbskulls
Munchie looks better to me though kerryann fava one pitbull nothing attractive bout ar
At the end of the day, these are some grown a$$ women with children! and they wonder why men have no respect for them.
the time they on social media dogging each other. they need to go to school and get a dam education. i bet neither one have a 9-5 living off the dam
system(our tax dollars)! disgusting!
Kerry u salt hole send Breddy to him grave and send Jue gone a prison. lef di dancehall fags alone or betta yet gwaan tek dem so dem hurry up n dead off and stop shit up gyal hole whe dem a pretend sey dem like woman
Kerryann so the big bad Benz now what is going to to happen to it because you said you car payments a $900 A month and you in a $500wkly pardna so how u now a go handle all those bills and bread head dead kerryann you no have no job really so ur pussy a kill and send man go prison DAT caan good
whea di walk in closet deh,rich people nuh line off boot in a corner
Kerry a talk bout how much dare bag and boot shi have and how har pickiney dem have how much cd, bitch u lyin. Weh u a do pon section 8 and welfare? Give d American hard working people back dem $$$$. Unno a talk up bout unno a hot gyal, weh u a do pon welfare? We all no when u get assistance from the government, u have to declare all accounts both kids and yours. U sound so stupid. Apple, Michelle I hope unnu nuh tek nutten from dah sour tongue gyal yah cause she love talk bout weh she do Fi people. Munchie, stop wear people poop inna! Betta u did go a wah cheap store go buy wah cheap frock.
How she a brag bout benz, boot, cd, $500 dollar pardna and deh pon welfare, section 8, and food stamp? U mean Fi tell seh d $14,000 weh u claim seh u pay Fi do body couldn’t feed u. Unno Fi stop rob Hard working tax payers. What a habaloo if welfare c Di video. Get a dam job an stop live afa government! !!
How she a brag bout benz, boot, cd, $500 dollar pardna and deh pon welfare, section 8, and food stamp? U mean Fi tell seh d $14,000 weh u claim seh u pay Fi do body couldn’t feed u. Unno Fi stop rob Hard working tax payers. What a habaloo if welfare c Di video. Get a dam job an stop live afa government get a job.
but it only cost a few stacks to fix your teeth. Before chanel fix your damn teeth!
Nasty kerryann if you have all this money why you don’t invest into a house and stop showoff. Priorities first mama and is not our fault our hole send man to jail. Is life
CAN SOME PLS TELL ME WHAT A CD IS IM FROM LONDON
Certificate of Deposit