KERRY DIS A WHEY DI VIDEO START

KERRY-Optimized

Sh**tty mouth kerryann, u are a dunce individual, what a waste to society, you have no morales,and yet u think u really have haters, girl wen I look at u N real life, is the nearest Zoo, the nearest city dump. Wen I layed my eyes upon those teeeet, I said to my self u should have stayed under ur lonely ass sheet. MeK dis be a lesson for u illiterate bit$$. Stop cuss pon social network n ur grill all fu$ked up, u cud Neva Ina my rass wedding. Smile b**ch mi a give u all a di emoji teeeet,,,,,pick one. Bout u name Ina Gud book. Next time u cum n wah trace pon social net work cum like dis BITCH WHERE, munchie u winning.

0 thoughts on “KERRY DIS A WHEY DI VIDEO START

1. kerry still looks better than Munchie tho .. a coulda 5 teeth in her mouth .. mucnhie sound slightly retarded when she speaks and is very unattractive .. i dont know why this is still the topic of discussion .. sender give it a rest

2. Anyone who can make such a video and behave like the sketel she clearly is on the street side really has no care in the world,sender.
    I viewed that video with her cussing on the street Met and I’m only sorry one of the passers-by never had the good sense to call ICE fi come pick up the whole a dem.
    dem need fi bi fling back ina dem hole a Jamaica. They areally a disgrace and the reason you know classism isn’t a bad thing.
    Who the hell wants to be exposed to the, likes of them?

3. God don’t make every one perfect every stick have them hoe a bush….everyone is pretty…..wow…ladies stop all this fighting it’s not good….

4. Kerry is a low life, she filmed herself worshipping Jue’s shoe boxes. Typical of these vanity worshipping numbskulls

5. At the end of the day, these are some grown a$$ women with children! and they wonder why men have no respect for them.
    the time they on social media dogging each other. they need to go to school and get a dam education. i bet neither one have a 9-5 living off the dam
    system(our tax dollars)! disgusting!

6. Kerry u salt hole send Breddy to him grave and send Jue gone a prison. lef di dancehall fags alone or betta yet gwaan tek dem so dem hurry up n dead off and stop shit up gyal hole whe dem a pretend sey dem like woman

7. Kerryann so the big bad Benz now what is going to to happen to it because you said you car payments a $900 A month and you in a $500wkly pardna so how u now a go handle all those bills and bread head dead kerryann you no have no job really so ur pussy a kill and send man go prison DAT caan good

8. Kerry a talk bout how much dare bag and boot shi have and how har pickiney dem have how much cd, bitch u lyin. Weh u a do pon section 8 and welfare? Give d American hard working people back dem $$$$. Unno a talk up bout unno a hot gyal, weh u a do pon welfare? We all no when u get assistance from the government, u have to declare all accounts both kids and yours. U sound so stupid. Apple, Michelle I hope unnu nuh tek nutten from dah sour tongue gyal yah cause she love talk bout weh she do Fi people. Munchie, stop wear people poop inna! Betta u did go a wah cheap store go buy wah cheap frock.

9. How she a brag bout benz, boot, cd, $500 dollar pardna and deh pon welfare, section 8, and food stamp? U mean Fi tell seh d $14,000 weh u claim seh u pay Fi do body couldn’t feed u. Unno Fi stop rob Hard working tax payers. What a habaloo if welfare c Di video. Get a dam job an stop live afa government! !!

10. How she a brag bout benz, boot, cd, $500 dollar pardna and deh pon welfare, section 8, and food stamp? U mean Fi tell seh d $14,000 weh u claim seh u pay Fi do body couldn’t feed u. Unno Fi stop rob Hard working tax payers. What a habaloo if welfare c Di video. Get a dam job an stop live afa government get a job.

11. Nasty kerryann if you have all this money why you don’t invest into a house and stop showoff. Priorities first mama and is not our fault our hole send man to jail. Is life