Rayy Bunting, Badi tun up! a weh 60 a go!? A you fi run PNP and tired badi Phillips go hold a recliner but me a labourite suh my vote don’t count yah suh lol
Trying to see how dis relevant to becoming PNP President…kmt!! Him and Lisa Hanna mussi went to the same school of advertising demself instead of dem abilities. Yea wi get it Phillips faava a big sour hog but phuleeze.
Body look good but mi still nuh like him mash mout and likkle ratta teeh dem
Peter Phillips must release an answer work out video to this now
Rayy Bunting, Badi tun up! a weh 60 a go!? A you fi run PNP and tired badi Phillips go hold a recliner but me a labourite suh my vote don’t count yah suh lol
But him look darn good. Glowing skin and firm.
PNP STRAIGHT! Green a frig up di country
Trying to see how dis relevant to becoming PNP President…kmt!! Him and Lisa Hanna mussi went to the same school of advertising demself instead of dem abilities. Yea wi get it Phillips faava a big sour hog but phuleeze.
Body look good but mi still nuh like him mash mout and likkle ratta teeh dem
How him so hairless fi man….no sah, dis beyond Metrosexual. Man fi hab likkle hair pon dem
Trust mi, ge does noooottt like men.
Him stay real good.