Owen, I hope you tek you blood pressure medication and you know you haffi cut dung pon di drinking. It look like weight gain a gwaan too, all these things no good fi you cholesterol levels. Try no drapp dung pon dis yah stage, please. Owen you need a real woman to help tek care a you, the young Gyal have you a run round just suh, at least a big woman would monitor your health, so you coulda have longer life span.
Everybody wanna be Somebody
Fowl still rich?… I wonder why he didn’t do real estate…similar to the others down in JA?
Hmmm….I thought he was actively involve in building apartment buildings? Check it out!
Oh cool. I’m just asking.
Owen, I hope you tek you blood pressure medication and you know you haffi cut dung pon di drinking. It look like weight gain a gwaan too, all these things no good fi you cholesterol levels. Try no drapp dung pon dis yah stage, please. Owen you need a real woman to help tek care a you, the young Gyal have you a run round just suh, at least a big woman would monitor your health, so you coulda have longer life span.
Hi Sweet! A true eno…. he picked up some weight, just wish it was healthy and not the gut weight.
Nothing is wrong. Mi like see when senior citizens enjoy dem self!
Him know sey him musn’t move too fast or do nuttin outlandish fi hurt up di jint dem. Lol
:ngakak
:ngakak
Low di man bout you wonder the man better OFF than you. @5.53 WHAT DO YOU MEAN WANNA BE SOMEBODY YOU MUST BE BL**DCL**T UNDER 25