KHAGO SEH DIS IS HIM NEW LOOK

0 thoughts on “KHAGO SEH DIS IS HIM NEW LOOK

1. Imi neva kno a so much pickiney khago ave non nuh look older than 7/8 .. Also saw him postin a pic if a lil boy sayin the mother keepin his son away from him

2. Den met khago Neva talk say him did mad? And all a ten medication? Did shouldn’t be a surprise.. The babymother weh a keep the pickney away from him.. Me caah say nothing bout DAT him head can tek him any day. A him say him a tek medication inna one interview..

1. So a mad him a mad why him na really do muzik again and me see him post supm like him a say him a real family so him tek a year break fi spend time wid his kids and his fans understand

3. I can’t speak on his new look because I’ve never seen a picture of him and never knew of this man but from one comment it looks like it was paint on look or the man bleach. I still can’t wrap my head around the bleaching ting, why so many people bleach, what is the purpose and what is the gain of it. Love the skin God gave you and if that man or women can’t love you for you then they need to move on no need to change your skin color and appearance to meet the needs and standards of others. I love my chocolate skin color and would never want to bleach to be brown neva not a big deal fi mi. smdh

4. Seems like the image more important than the art of making music.
    A bare mix up ting him inna.
    He’s a full-blown funky dread now.
    Jus hol’ a trim and start rap and done, Rasta!

5. This is obvious a photo shop picture. Nobody that really know Khago or saw him lately knows he does not look like this; ppl this is jus media; the same way how alkaline kartel and others do.
    He is a talented artists despite the media ..
    And watch him come back to blow up the scene!!
    Mad!! Really!
    Di man nuh hide his kids like some DJ ;a suh much woman a want the mad man fi a have all dem Pinckney deh fi him