KIM SEH SHE ONLY TEK SADEKI BECAUSE HIM DID HAVE A LIKKLE CHANGE………PPL DIES

15m
kim22frettdemSHAVEL NONE A U SCREENSHOT DEM NAH HIT NONE NO PERTAINING TO ME LMFAOO U NUH SEE A U BABYFATHER U A BAIT UP IDIOT GAL .. COME OUTTA D HOUSE CUM A D BALL FIELD 😭😂😂
kim22frettdemSO WAITT A DIOR MONEY U A USE MINE SADIKI @Shavelsssss ???? Y u a do u nice cleannn man so 😂😫
kim22frettdemHOW U CAAH PUT UP NTN WEN SADIKI A STYLE ME??? @shavelsssss
shavelsssssSadiki nuh wah no gal mind him bitch afta him anuh battyman Yuh get yuh free f**k dem plus yuh buss head and yuh hurt yuh cyaah steal my joy b*tch !! Yuh big nd hurtttttttttttttt
kim22frettdemWhat joyy?? Shavel mi have yuh head awAy from before yuh cum jamaica mi nahh ask christ that 😭😭😭yuh loseee d competition and it neva start cuz mi been lef boyyy a one reason y mi did tek sadiko cuz him did av a likkle change inna d first part den mi see say ur money caah share fi d two a we so mi drop him like a bad habit him a madddddd nowww like how u deh deh n mi nah use him 😂😂😜😜😜 @shavelsssss
kim22frettdem@shavelsssss a never u alone buss me head ya Nu bad gal cuz a gang yu haffi gang me
kim22frettdemYo too sad girl bye lol
kim22frettdemU comin to the ball field or na? @shavelsssss

81 thoughts on “KIM SEH SHE ONLY TEK SADEKI BECAUSE HIM DID HAVE A LIKKLE CHANGE………PPL DIES

1. Sadiki a battyman boi tho and mi nah talk f**k man battyboi mi a talk bout man f**k him and him send batty picture and suh ask the ppl dem him and the short ute from jc use to deh!!

2. The short ute from JC USE TO F**K OUTT ALL A SADIKI BOTTOM N ME AVE EVIDENCE IF UNNO REQUEST IT LETS START THE MIX UP

3. Dwl she gone silent all private har ig , u know the bitch shame

Shavel how you feel u tek u lil tax money gone pop shot , fi him turn round n Mek u feel like shit

4. Hey sadiki, how is life on the run? You nuh tired fi mix up man and now mix up ooman? If a mi, I’d be scared because any involvement with you a cause death

5. Mi nah put nothing pass them bleach out beard up undercover fish yah.. sadiki ugly nuh bluthcloth . Sin ago kill unuh .

6. Come ya likkle bwoy, dutty sadiki, the ongle proof we need is u don’t wuk and make woman mind u. Man fi earn money and stop take money from the woman them, look how them nice go take care a yuh pickney. Go look a wuk. Go liff block!!! Any man weh siddung and a wait fi woman collect so him can stretch out him hand will make man dagga him in the asshole. Yah fish, u siddung a read the story and comments keenly, a laugh bout the f $#kery ya do to them gal ya, cause the two idiot bitches too dumb to know better and nuh used to good man. Yuh frock tail well lap, cock hard and finga inna yuh batty hole drancro and a read. Bun mi fi dem essi

7. So wait a minute, out of all the accusations, the thing that provoked you most to comment was the anal probing?

Sadiki, can I call you Sadiki? You have been accused of being a womanizer, how do you plead?
    You have been accused of gossiping like a market gyal, how do you plead?
    You have been accused of being a neglectful father, how do you plead?
    The role of a man is to provide and protect, the evidence shows that you are unemployed (loose term since unemployed generally applies to people actively seeking work for which I assume, you are not) and living off the sustenance of others, how do you plead?
    There is nothing wrong with being gay. By all means live your life, but if you are an under cover brother, there lies the problem when you put these women at risk by passing that fecal matter from the man’s anus to their vaginas. So again, since it’s the batty fish argument that hot up yuh head… based on your response, you a supporter of Sodomy because most hetero men I know would not ask NEEDLEEYE if you banged her man… that’s some real loose argument sir.
    #CarryOn

1. Looks like he’s fallen silent again Met. He may want to borrow my name, “lurker” because we know you sitting here trolling.

8. The sad part of this story is that shavel still of to deal wid sadeki because its her child dad but shavel you are a pretty girl you can get a man not a big pussy like sadeki, but u should learn from how him treat u when the wife was around. U should Neva come back a big up that pussy him don’t love none a ya

9. Shavel use the welfare money go Jamaica go fight over man that is using her, Tina skittles a boos you I hope den acid you down there

1. sadiki mussi neva gud cuz dougie stay missing de dead while de living out here trying to find a pus-c nest…no mi nah ramp wid yuh enuh :ngakak

10. Sadiki says his not on the run, well if that’s not the case why are you in Jamaica now, why you not in the states who you running from is it the police for questioning or is it a Bready friends or the Amex which one or all because you dash out of time quick and now you now showing your face…. That’s the story that is out, why would people talk if it is not something to it…. These women are so stupid to allow men like you to take advantage of them…

11. I don’t know y I love it when met jump in her nice clean vehicle mi say mi just roll off a d bed

12. Just because Bready did teck man me neva teck none. Is one time mi get drunk and Bready try fi dagga mi an mi mi tell dougie platinum. Bready suck mi hood one time that’s it so mi nuh know how uunuh ago call mi fish.

1. But Good Merciful Jesus up in heaven!! Met, did this man just seh he got his dick sucked once but that does not equate to him being gay? So what, you only have homosexual tendencies???
        is this the real Sadiki Met?? If so, women, unless you are okays with bisexuality…. for money benefits, close yoir legs and keep your head on your shoulders.

1. suh yuh do tek man …….see it yah nung,cum yah man suh a how long dougie and bready did a phuck fah yuh sure three sum nuh run wid yuh inna it

13. what a sit yuh sit or stand and mek bready suck yuh hood doah lie pon de sed enuh yuh sure a neva you suck fi him hood…sadiki if yuh nuh fully battyman yuh half batty man which is still a full battyman….yuh woman dem did know dis or a tonight dem a find out dis

14. granny say “cock mouth kill cock”. An it seem like a true. Idiot Boy u really come talk weh u talk, u still a battyboy cause u have man a suck u cock. How u say u str88 n u cock a stand up fi man wen a gal u claim. Battyboy

1. a one him scorned ppl dem a wonderr if him sign off on them telling wah dem think a his side a de story dwrcl

15. Hold on yah to Rass him just didn’t say the man suck him wood dude — did somebody hack him phone cause to Rass man.

16. No straight man will mek a man suck their dick lol..get ur fish ass self outta here..Shavel and Kim have shitty pussy

17. Omg but u are still gay bc if your dick Stand up for a next man to suck it u a BATTYMAN. u all love hype life too much. Home boy u gay

18. Cause sadiki wuda be a next ZEEKS! AND U KNO PEOPLE SEH ZEEKS A BATTYMAN IT NUH MATTA IF A SUCKINGS U GET FROM U GET PLEASURE FROM.MAN MOUTH U WILL TRY DI ANUS!

19. Mi tired ah run an tell lie. Mi betrayed Damion, Shavel, Kim, Dougie, Ants man, an nuff more people. Paula vex wid mi fi life, mi just waan tell my side. Mi soon turn mi self eeen. Yuh zi mi?

1. now yuh go weh yuhself …ur a female typing up dese things but hey do you just know seh mi guh back the whatsapp message them and sadiki don’t know common,full stop or better yet write long sentences

20. No sah a weak story come to bum,Shavel need to leave out Portmore a lone cause dem Portmore gal deh nuh play

21. It’s me Diki. It was my idea fi eat Mario food, jah know star mi all shit up and faint. Mi know Paula want mi dead an Dougie put money pon mi head but ah life still

22. I really want to know if it is truly sadiki who is talking right now, and if it is just because the man is dead doesn’t mean you should put blame on him that you love man and hiding behind women don’t do it… This sh*t is crazy and if he was truly turning himself in then he wouldn’t be in Jamaica right now so I don’t believe that story who is this person impersonating this man, reveal yourself because now your going to far to were it is not believable sweetie..