Hi Met ,
You did Philadelphia’s worst dressed and we knew for a fact that uptown people especially were ridiculing. They really shouldn’t because except for Beenie man and the lady in the yellow and white, they were a big letdown fashionwise!
The dashiki thing not everyone can pull it off.Too many color color give eyesight and headache problems.Why in 2017 would you tie up your shirt in that 90s Skets manner?The army would never sanctioned such a ugly get up,court martial her!When you have features like a big gut or big navel,u really shouldn’t wear material that skintight or imprint them out like this lady in red.You can see her gut through the black mesh,cover up for Godsake’s woman!
Whats wrong wid beenie outfit thou ?
Mi seh dung tuh kingston worst dress look 50 times betta dan wah philly come wid…. philly look bad star nobody nuh beat dem right now… a dem a win di worst dressing place when met put up di charts fi di year… It tan bad ova deh.
What a nice “fatty get slim” inna di red dress!!!!
I am a colours person and fimmi you really can’t have too much colours on. Rainbow mi seh everyday..no homo. Dashiki fi wear and every wild colour a dashiki fi wear, iyah. Di ppl dem look alright fiddi most part, mi never thrilled bout the camouflage outfit, but mi nuh really see nutten else weh look eye raising. Philly still hold di L pon fashion in dancehall.