But if you have him like a big son a support him before you pay up the lawyer that is doing you paperwork . How him fi leave?? Bitch plzz you a push money inna him music business like you a big boss. Kizzy u a fool.
Gweh!!!!! U sad like!!! You have a man that is no prize, wey u affi a mine and him walk and fuck pan u like dog and don’t give 2 fucks if u know!!! We all know that u are a sad lonely gal wey only in a relationship as u call it jus fi prove pan ppl!!! A years now u a get bun and u not leaving! Poor u!! U hate ur self!! U sad nuh bloodclaat bout nuh gal nah mek u leave ur man! Kmft! A man dat????????
Kmt luk ere…if u haffi a do dis one bagga caption a talk bout u a di man favorite n him nah lef bitch u have problems already..and das a BIG (IF) and! If u so sure n confident u don’t need no caption reassuring other ppl n urself that’s he’s urs…kmt y’all dancehall local celebrity ppl need a fucking life nobody want y’all nasty men that be fucking on other woman n kizzy nuh cute anyway
Any man would be loyal to section 8 aka (rent free, no pay) Food stamps aka free food no need to help buy anything to eat. Free designer clothes………….and I dont have to marry you to get your papers??
No one want him and both of unno look cheap and tacky na boombaclatt mi nah write no heavy post like that to prove no point . Action speaks louder than words , and to use him favorite meaning it’s more than one ! Y’all just Embarrass yourself and don’t even now but to each his own ! Krissy you don’t have to leave him but when him bring you sickness own that proudly too
But if you have him like a big son a support him before you pay up the lawyer that is doing you paperwork . How him fi leave?? Bitch plzz you a push money inna him music business like you a big boss. Kizzy u a fool.
What music business him try fi put a verse pan Tory lanez first track all put it up pan Instagram and dem neva use fi him verse cause it neva sound good so what music business kizzy a waste har money and nobody no want him cause him no ready thank God fi kizzy and har mek suit dem kizzy is a big man clown not jus now but long time no kizzy you will always be number 1 cause a u alone want him.a must some yankee him a fuck cause every jamaican gal must know bout kizzy and har idiot man…she can sew dow..
What music business him try fi put a verse pan Tory lanez first track him all put it up pan Instagram and dem neva use fi him verse cause it neva sound good so what music business kizzy a waste har money and nobody no want him cause him no ready thank God fi kizzy and har mek suit dem kizzy is a big man clown not jus now but long time yes kizzy you will always be number 1 cause a u alone want him.a must some yankee him a fuck cause every jamaican gal must know bout kizzy and har idiot man…she can sew dow..
Gal a still a post dem sumn inna 2019??? Kizzy grow up.
They both look dirty!
Gweh!!!!! U sad like!!! You have a man that is no prize, wey u affi a mine and him walk and fuck pan u like dog and don’t give 2 fucks if u know!!! We all know that u are a sad lonely gal wey only in a relationship as u call it jus fi prove pan ppl!!! A years now u a get bun and u not leaving! Poor u!! U hate ur self!! U sad nuh bloodclaat bout nuh gal nah mek u leave ur man! Kmft! A man dat????????
Dem luv mixup God inna dem bangarangs. Why dis lesbian butch always come aggressive suh. Bout man :ngakak yuh issa clown.
Did this female really type his favorite?
the Concubine mentality is something else…
Kmt luk ere…if u haffi a do dis one bagga caption a talk bout u a di man favorite n him nah lef bitch u have problems already..and das a BIG (IF) and! If u so sure n confident u don’t need no caption reassuring other ppl n urself that’s he’s urs…kmt y’all dancehall local celebrity ppl need a fucking life nobody want y’all nasty men that be fucking on other woman n kizzy nuh cute anyway
Any man would be loyal to section 8 aka (rent free, no pay) Food stamps aka free food no need to help buy anything to eat. Free designer clothes………….and I dont have to marry you to get your papers??
Miss please stop making these dunce statement. I am positive you worth more than being the favorite of the bunch. Get some self esteem. Jeez man!!
The sad about this is the fact that she has two daughters …and this is the mentality that raise them
God: Why is she calling my name
Kizzy I like u very much I think u are a noice lady .. with that said darling nobody don’t want John John me sis :takut :takut :tkp :tkp
She is so embarrassing
Both of them can’t smile properly lol lol lol lol
she need to go fix her dam teeth
Both can’t smile lol
No one want him and both of unno look cheap and tacky na boombaclatt mi nah write no heavy post like that to prove no point . Action speaks louder than words , and to use him favorite meaning it’s more than one ! Y’all just Embarrass yourself and don’t even now but to each his own ! Krissy you don’t have to leave him but when him bring you sickness own that proudly too
OPAL TRENDSETTER YOU AND YOU BEST FRIEND FALL OUT . IS IT THAT YOU SEX HER MAN WHEN SHE PUT YOU UP ? 2 A YOU JUST A THROW SHADE AND CANT SAY MUCH .
D E L U S I O N A L
What music business him try fi put a verse pan Tory lanez first track all put it up pan Instagram and dem neva use fi him verse cause it neva sound good so what music business kizzy a waste har money and nobody no want him cause him no ready thank God fi kizzy and har mek suit dem kizzy is a big man clown not jus now but long time no kizzy you will always be number 1 cause a u alone want him.a must some yankee him a fuck cause every jamaican gal must know bout kizzy and har idiot man…she can sew dow..
its the last part for me lololol
What music business him try fi put a verse pan Tory lanez first track him all put it up pan Instagram and dem neva use fi him verse cause it neva sound good so what music business kizzy a waste har money and nobody no want him cause him no ready thank God fi kizzy and har mek suit dem kizzy is a big man clown not jus now but long time yes kizzy you will always be number 1 cause a u alone want him.a must some yankee him a fuck cause every jamaican gal must know bout kizzy and har idiot man…she can sew dow..
Do they do surgery on legs ?