Da show off barber ya deh a jail fi (Edited) is why him vanish suh mi hear seh him out fi get dip. Another Jamaican who come here jus to f*k up and go back a yard fi go waste time. When will they learn?
0 thoughts on “KNOW HIM?”
Met him name Wally from Mobay use to work a mt vernon a barber shop.Get dip and come back , so he’s in jail again. I saw him when he just came back up here. Wally what’s the matter with you.
Waldon deh a jail to f**k, waan too much too fast.
waldon been deh a yard him get hold fi scamming plus he was on a re-entry he got dip years ago for child molestation fi breed a teenager
waldon was working in impulse barber shop when him get locked up wah day
so a scamming wally get hold for and he’s
a great barber. Waldon/ Wally should just stay to doing his trade .
@ladybless him love di scamming more than barbering
Too careless fi big man smfh breed teenager dem mek me fraid for my kids growin up
@always a peep i guess he do nuh mobay him come from, wey scamming big down there
get your facts straight before you claim to know people life