HOW SALLY REACH INA DI ARGUMENT DOE? SALLY YUH NEVA DUS GI BIRTH WHEY DAY …WHAT YUH DEFENDING HERE? WHEN QQ DID A TEK YUH MAN YUH ALL FIGHT HAR BECAUSE A IT SO HOW YUH REALLY REACH INA DIS WAR YAH?…WELL TAN TAN SEH MAN TO HAR TING NOT ZOO ANIMAL SALLY AND MI NUH KNOW HOW YUH A GO WORK OUT DAT
Sally just nuff. A she a who super-save-a-hoe. She come fi defend her frens thats still losing
Sally ugly bad she and toya a Florida only a mother could love those faces no hate but you’ll sure is ugly
Gods honest truth that woman reeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaallllllyyyyyy fava bullfrog…di next one side ah har nuh look good a bloodclaat either but from the first day I laid eyes on Sally one night up ah xpressions I started to believe in the theory of evolution, because Sally mussssssssssssssssssss evolve from one great ape or one orangutan…no other explanation.she hard pan di eyes and den har attitude is nasty…bad combo
Black bull frog! Den ketch di mout to nuh :maho
@ anonymous 8:43 a Wengy zugly babymom Toya from Florida u talking ? The zoo keeper def a hunt them down. Lol @ orangutan.
When your Mom’s fuqs a MAN probability of you looking like that MAN + your Father is great……
But when your Mom fuqs a ZOO ANIMAL/ FROG/ MONKEY………SALLY you do the math on what took place and why you look how you look :travel
Tanisha need to stop call people name because both you and Sally miss the good looks line when it did a give away
Old tuff Zars stop it now!
Miss Jamdung! Whappon Mums? Miss you and MiMi (MiMi me see you holla back yesterday) inputs :kiss QUena…yu bad breed rass yu! Sally look like she have silverback DNA 😀 😀
BUT the kekkle whey a cuss pot damn ugly too 😀 looking like a albino bonono. Damn bleaching cream give dem confidence fi kwabs up dem self wid pretty looks 😀 😀 😀
k .. big n serious dem big tuff broad back ugly zutupec woman ya need fi look work now enough is fckn enough
Sally … Stop it please stay home and take care of your baby that’s , what u need to be focus on not in mix up u was very upset when qq sleep with your man right ????
What is the matter with Sally she has no business calling anyone ugly. Only her monther and Dwayne can stomach that face. Someone earlier said on seeing her is when they came to believe in evolution. I never laugh suh much. But it look like a family thing, cause yuh breda name M**ga stay same way, pure monkey same way. Dwayne you good, Sally ah mine yuh, just because you don’t want to get a job. All you do is walk and beg liquor a night time and drink out ah people bucket.
Some man stomach really strong, Lord forgive me, But this female really look like monkey and it’s always the ugly looking females who love cuss people bout them looks. :ngakak Hey, When you UGLY on the outside and UGLY on the inside it is not a good look you know.
Good Morning Met,Metters,Peepers nd Others…..
sally yuh neva haffi ugly like dis a wah kine a sin yuh withdraw outta yuh muma womb fi it a show pon yuh all de days a yuh life..to bloodclaat now man
Tanisha you past annoying now…ugly ppl nuh fi call ppl ugly and u is one ugly boy looking girl….from last week mi wah address you…u face and yuh body need as much work as your artery clogging heart attack inducing unappetizing food that you post on IG….you think u cuter than YM???? Bitch where?????? I dont know bout anyone else but mi tyad fi see you now….if story is true go organize yuh next threeseome with Goldie,or go learn how fi cook….annoying twit. You wanted the NY gyal dem fi look bad when u nuh betta….gwey man chu
:thanks2 Marie all now mi a laugh! You couldn’t say it any better I don’t know a wha duh ugly man mascot Tanisha,shi nuh fi cus nuh body bout dem ugly!! Tanisha it look like Goldie pussy juice fly up in a your head you need to calm down, omg Tan Tan take time with the bleaching it make yu look f**k up,and that ring in your mouth sick stomach but I guess a it yu use play with Goldie clit!
Marie me Fren! you know truth a your thing. Me want fi know mek she a headline de drama.
@PP hey mi lubbbbb how are you?? You getting ready for Christmas?
Teneisha and Goldie dun the SM war so it seems but this one yere luv the war. Full time she stop now.
Me prefer New Years more :newyear . Yes it stale now bad bad.
PP
u kno me go down a mingles one saturday fi dem dinner fkry and to my surprise a down there dwayne work as a bus boy!!! Sally dat alone cant mine u and d pitney dem OPT OUT and go look work sally!! stop pick up ugly ass tenisha no image war all now me nuh hear tenisha a war a jus ppl a pick it up what is not dis … Sally u have baby yet? me nuh understand unu
Damn girl. U need to b pretty at least on the inside. How u find it fitting to call someone ugly or seh them look like man? Try being nicer to people. A pleasant attitude would work wonders for that mug. I don’t condone name calling but Jesus Christ man.
@simplicity and saranwrap If onnu bad 1 more time yussi. But zugly sally can neva compare harself to nobody, cause fi har looks is on another level. Dwayne stomach trang fi true
Tenisha No Image scared fi war with Goldie so she make her friend defend it cuz Goldie got the secret fi her thing. Sally ugly no bloodcleet pick up war fi no image but no 1 help her defend Dwayne affairs. No Image all you friend dem a laugh off you and you get award for MAN FOOL of the year!! Neva mine a married man that f**k every ting from NY to LA. Goldie you need to figure you out and get new man cuz him never respect you or defend you needa when him talk the tings dem bout you. Tan Tan go find a man of you own cuz Riley no have it to mine you and Keisha. He say him no want you none at all. Goldie stop hide mi friend. Go enjoy u life u don’t do nuthin wrong my dear
SALLY UGLY NUH F..K. ME WOULD LIKE TO KNOW IS WHAT SHE TELL HAR KIDS DEM SHE IS FI HALLOWEEN CAUSE SHE NEED NO COSTUME A RASS….H.
@Anonymous 4:09 Bless up I pass through everyday
Lawd sometime my finger can’t find the strength to comment on these fools.
Sally ugnuff. What a gyal favor when monkey batty wah poop! She suh ugly that mi frighten to rahtid. Mi wah no how dat deh man deh breed she. This sally species Fi discontinue. A muss bag him bag has face cah him couldn’t brave suh. All like she, mi wouldn’t wah c all when she just wake a morning time. Sally do us all a favor and stop call people ugly cah Fi you glass house mash up from stone.
Yes big back Wengy toya man the gal ugly with this water head she and Sally is bestfriend I saw them at a salon one day couple years Ago lord I started to pray because God blessed me and my mom cause those two not only ugly them attitude match them face them talk ugly walk ugly loud and just want bathe
Sally yah dutty gal ave Pinckney dis week too week afta Inna party like yuh dutty cumbolo dem yuh too nasty guh tek care yuh big hole way qq say Dwayne Nuh wah Afa yuh beg di gal 3sum Dwayne u nuh shame a yuh self Fi wake up next sally hmmm yuh watch duppy movie every night all early Inna di morning unuh Fi go get a life