Not sure where this is but just know if it’s Jamaica, all a who a sey run will need to swallow one bitter factual pill. The truth is that as long as thus/these “guys” have few shillingz fi splurge,a ever growing fair amount of Women WOULD/ARE ride or die fi dem. I weep for my country. Us nerds are being sidelined for “this” smh kmft! Reply
Sick looking f**k! If me step inna one party and see him, mi a cut instantly cause mi ago wonder if a “dem man deh” kinda party dat Reply
No man dem a tek this 2 far, look pan di big man dress up like any character out of a fairy=battyman story book, big a stupid Reply
Kill it,kill it wid fiyah! Kill it before it mate and multiply.
Run!!!!!!!!!! He clearly battyyyy!!!!
….this is not for the ladies
Him look like a Volcano god wid a worshipper behind him.
Not sure where this is but just know if it’s Jamaica, all a who a sey run will need to swallow one bitter factual pill.
The truth is that as long as thus/these “guys” have few shillingz fi splurge,a ever growing fair amount of Women WOULD/ARE ride or die fi dem.
I weep for my country. Us nerds are being sidelined for “this” smh kmft!
Gosh man it could a leave all that home………
Look pon him man stand up next to him
Reincarnatiion off Wily Haggort
Mi nuh hear say circus lock dung
Sick looking f**k! If me step inna one party and see him, mi a cut instantly cause mi ago wonder if a “dem man deh” kinda party dat
No man dem a tek this 2 far, look pan di big man dress up like any character out of a fairy=battyman story book, big a stupid