Phantom, how yuh know dat is mi granny???..little do you know, dat coulda all me ah try teach the young hen dem how we owl fowl dweet :nerd…Metty, disya video need fe guh right undaneat bobby robbas thread…Lady Gypsy seh fe ar whining smooth and rude>>>POW POW POW!!!!________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
YEP! Please to come get yu grandma! :hammer dwlll
The lyrics a say one doe. Morning Met and har crew of peeps.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Phantom, how yuh know dat is mi granny???..little do you know, dat coulda all me ah try teach the young hen dem how we owl fowl dweet :nerd…Metty, disya video need fe guh right undaneat bobby robbas thread…Lady Gypsy seh fe ar whining smooth and rude>>>POW POW POW!!!!________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Lmaoooooo dah one yah shat
Hilarious. I have a feeling this will be a hit somewhere.
Real talk doe, she bad pan di whining, but she nuh nab nutten pa mi cause my whining rude and lude…
Lady Gypsy, if ya read dis..love yuh vybz*naah joke nor lie*…but gi the young people dem back dem eye shadow ah earrings…
No ash this lady bad no hell I like her!!!!!!!
Can somebody post the lyrics please??
I like lady gypsy and we need to learn these lyrics,the truth.