LADY YUH DID DI ”ENTERAGE”

ENTER
Dear Sista Met you really need to know about dis gal TANYA EDWARDS weh deh pan FB a show off expensive clothes n shoes, & her talented footballer son who just wanted s mothers love ended up in prison n got deported because she always n and out a prison for the wrong reasons. This big woman weh always a back her age don’t even look pan are son weh get deported. That poor little boy never even have clothes a detention centre. Right now sun a bun Di little boy dung a Clarendon. The time she a tek a show shoes pan FB she wud a go pack two barrell and send go give her son. Tanya n her Fren dem look like dem deh pan police n immigration pay role cause FLAVA, NADINE WILLA a Di only gal dem inna LONDON ENGLAND weh sell under cover police multiple time n get deport not once not twice n come back a LONDON like nothing never happen. Right now Tanya a itch up pan Mikey Versace cause she want stay from Di man n Di man hate r like poison. Di last time Di man keep him party n she a nuff up are self n him shame her. Tanya stop gwan like seh yu rich cause Di little drugs weh yu a sell is only for a while. Stop hype up yourself n save your money cause we all remember the last time you get deport yu go a Jamaica go f**k KENNY KENNY baby father ZOOM from GOOD GOOD PRODUCTION n the whole enterage n him f**k you & shame yu. Your age come off a calendar go n look a cleaning job n bill cause due to how yu greedy the police dem only affi lucky once.

26 thoughts on “LADY YUH DID DI ”ENTERAGE”

1. Sender is that son you referring to mikey Versace son? Both him and Tanya a waste people if so. Mi wonder when some of these people ago wake up and realise they are living in a fool’s paradise. Tanya how many more man yuh think yuh can tek before you become relegated to the dungle heap of has-beens? Mi come a foreign come see yuh and as far as I can tell, I’ve seen zero personal growth, gal can’t even put together a decent sentence, no wonder you bitches stay posting pictures of clothes and shoes because unnu level a education is akin to a toddler who can only read picture books lol. Kenny nuh bright either but that girl woulda kill unnu with ambition and she late to the game and been through more shit than some of you worthless bitches. Most importantly, she looks after her kids!

2. Jealousy should be a crime, I hope the sender send this long ass book directly to the person also, avid not just jmg.kmt

3. This a gal yah tek down the whole of England, she easy fi run har pussy, just have a fancy car even if a rental and you must f**k Tanya. Gwan like she ah somebody kmbt

4. Pussy nuh have no bottom cause nuh body nuh stay, yet she claims to have the good to stay. Well why didn’t
    Figo Mr. Nice
    Pepe Goodison ( baller never want har)
    Long Head
    Knox Roy
    Shawnie
    Marcia Eagle (Tanya eat out har pussy)
    Zoom
    Flippa mafia
    Nully Hardly ( har friend Michelle man)
    How comes nuh body nuh stay?? Tanya come answer di question

5. About blood clart time somebody exposed ah old shit pit gal. Ah she put up Michelle and the rest of har ex-friend dem
    Dah gal yah bad mind yuh sey think its all about her plus she nuh keep friend fi long. Brown pinky, when last nuh body see dem? She diss de gal over £20
    Ask anybody de amount of tings pinky do fi de bath pon hole dutty gal

6. She & the next international f**kest Nikki British ah par in Birmingham
    Met that is a deadly sell pussy combination. Tanya sey Nikki hide the big big artist Mavado innah the closet when har African husband come catch dem innah de house.

7. Bunch of hating ass ppl… i see the girl doing something that killing you bitches… yall ho get a life and leave the girl alone… hating ass hoess…

8. She have 5 kids for yes am going to say it 5 different man, ico blacks ask for Dna. The baby juggled between long head & ico.
    Long head nit giving her attention.

9. The only ting dutty cruff Tanya ah kill people with is har bad breath, met me sey approach wid caution.
    Met hide your friend from her because me know fi sure sey da gal yah is a friend thief, man thief, clothes thief, drugs thief & set up man fi get rob. Ah suh she roll sneaken Tanya deh ah prison ah ball over gal.
    The rich boy dem sey she deh wid a Birmingham better ride with rubbers cause she ago f**k him up two ways, give him an unwanted child (day light robbery) or set up man to come in on him & her to rob him. You boy pack up your things and leave Tanya club vibes can’t be trusted.
    she dash wey belly fi flippa mafia den vex when Shawn Sharp live in with the next f**est Michelle. Dats why the two big sadamite dem mash up Tanya want everybody man/gal. Bout she ah de prettiest ting outta England. Di gal hair nyami nyami bad mind rotten out her hair

10. The only ting dutty cruff Tanya ah kill people with is har bad breath, met me sey approach wid caution.
    Met hide your friend from her because me know fi sure sey da gal yah is a friend thief, man thief, clothes thief, drugs thief & set up man fi get rob. Ah suh she roll sneaken Tanya deh ah prison ah ball over gal.
    The rich boy dem sey she deh wid a Birmingham better ride with rubbers cause she ago f**k him up two ways, give him an unwanted child (day light robbery) or set up man to come in on him & her to rob him. You boy pack up your things and leave Tanya club vibes can’t be trusted.
    she dash wey belly fi flippa mafia den vex when Shawn Sharp live in with the next f**kest Michelle. Dats why the two big sadamite dem mash up Tanya want everybody man/gal. Bout she ah de prettiest ting outta England. Di gal hair nyami nyami bad mind rotten out her hair

11. Oh Met ah she,
    International mattress Tanya
    Love mine man Tanya
    Liad Tanya bout she have all these tings in Jamaica. Have nutting but thiefing clothes & boot
    But wait Met
    She never did baptize?ah suh she & murder prison deportation pussy Michell love romp with God.
    Keep wey yah son or brothers Tanya salt & bitter bad
    She bad on the me say you say—fraid of her.
    This is police constable Tanya informer gal fi ture. Flava also know as Bloody Mary because she bleed non stop & expect man fi ignore the traffic light. Nadine plus sherice deh pon the informer police pay roll . She hid her drugs innah har pussy don’t Mek clothes and make up truck you. Not even her 1 daughter can stomach her. She want to teach the little girl the sell pussy game and the girl prefer an education instead.
    Listen how she talk ah true she struggle to form a basic sentence, only drugs & pussy & thiefing clothes she can sell

12. Marcia Eagle carry Tanya guh dash wey belly in her daughter name. She & Marcia do threesome with Mickey Versace then Tanya have the ordasity fi call Kay son threesome. Yes Kay do threesome with Marcia & Mickey Versace too. Tanya was Marcia gal she use to mine har with pure designer clothes until Tanya tek wey the old non ambitious gambler Mikey from Marcia.
    Tanya history nasty all because of money and designer clothes to hype on people. The saddest ting she have no loyalty to any of her friends. All she do is compete with them chat dem and tek them man, clean up your act

13. One word to describe her ………….bitter
    Dis ah di gal who fren har friend dem enemy when she an dem fall out.

14. Greddy Tanya, one day she tek some drugs out her pussy fi see, met her pussy stink up the place she had to buy a bottle water in kings cross even then her hand still stink…….most girl would’ve call it a night and go home to handle the stinking pussy matter……………….. But because she greedy she have the junkies asking what is that smell? Even the junkie said that need medical attention….:: just imagine junkie who neglect them overall. Health…,.ah sey where ever the drugs is coming from need fi sey Doctor….. She is not a big dealer… Kings cross, west end £10 bay she sell so nobody need fi jealous of her taking her big risk, that is what she put over her children.
    The only ting she can read is dance flyers guess because of the familiar faces . Next time you with her take out a newspaper and see how she buck shackle
    She will take her last even borrow the money fi buy most times fake shoes. My girl sort out your ting and stop call the girl man phone.

15. Greddy Tanya, one day she tek some drugs out her pussy fi sell her pussy stink up the place she had to buy a bottle water in kings cross even then her hand still stink…….most girl would’ve call it a night and go home to handle the stinking pussy matter……………….. But because she greedy she have the junkies asking what is that smell? Even the junkie said that need medical attention….:: just imagine junkie who neglect them overall. Health…,.ah sey where ever the drugs is coming from need fi sey Doctor….. She is not a big dealer… Kings cross, west end £10 bay she sell so nobody need fi jealous of her taking her big risk, that is what she put over her children.
    The only ting she can read is dance flyers guess because of the familiar faces . Next time you with her take out a newspaper and see how she buck shackle
    She will take her last even borrow the money fi buy most times fake shoes. My girl sort out your ting and stop call the girl man phone. How u think u reach ah pink wall?

16. Greddy Tanya, one day she tek some drugs out her pussy fi sell her pum pum tink up the place she had to buy a bottle water in kings cross even then her hand still stink…….most girl would’ve call it a night and go home to handle the stinking pum pum matter……………….. But because she greedy she have the junkies asking what is that smell? Even the junkie said that need medical attention….:: just imagine junkie who neglect them overall. Health…,.ah sey where ever the drugs is coming from need fi sey Doctor….. She is not a big dealer… Kings cross, west end £10 bay she sell so nobody need fi jealous of her taking her big risk, that is what she put over her children.
    She will take her last even borrow the money fi buy most times fake shoes. My girl sort out your ting and stop call the girl man phone. How u think u reach ah pink wall?

17. Tanya use to sit down n cut up drugs infront of that same son when he was 14 n mek it wrap. Child abuse!!!!! Social service shudda come fi da bloodclart gal yah from longtime yuh nuh met
    She never attend parents meeting or show any interest in the boy. But she attend every pan knock.
    Giving him thiefing clothes didn’t teach him values.
    She use to sit down and lock off the people dem party . Shabba kartel and stinking arm Lena British party,

18. Son is around 24. Him turn Tanya into a worthless grandmother. She breed young so u might say she look good fi di age ………….but and I mean a big BUT………… when yuh tek off de WIG, that’s when yuh see di OLD AGE GAL, grey, peel out and patchie patchie…….men don’t be tricked. You were warned about this old granny in disguise

19. Tanya EdwArds s one of the most selfish n nasty person I have ever come across. She like to put down people like she s royalty kmfrt. That bitch n that bloody pussy gal Flavar & crush up belly Nadine Willa do ugliest gal in a London that hide behind clothes. All the surgery these bitches do it don’t do them no justice. Tanya n her frens r difinately INFORMERS secretly collecting monthly wages from SCOTLAND YARD POLICE. She & her frens behave like they are above the law especially the one name Sherice Trendy. Is has though them have a personal relationship with the police them. Tanya s not a mother she s a momma s only God alone knows how her poor kids them is not in Social Services care, cause its regular she go on road to sell drugs n leave the kids on their own. Anybody can sell Tanya Bloody Pussy Flava & ugly Nadiine Willa clothes, the amount a time shape bad mine man Bulla Hotpot make different different people try on clothes n sweat up the clothes n sell them n they take it with open harms. Tanya yu r truly hated by Londons elite. The last time she was at detention centre she baptise n said she finish with the world. But God have a funny way of dealing with people like you. Enjoy your children now because the amount of hatred those poor little souls have for you God help you rasss when you n you frens get old. Yu better go commit suicide over London Bridge cause your end shall be bitter

20. Nadine, Sherice, Bloody Mary flava & Long toes Pinky are not Tinking Pussy Tanya friends
    Met de amount ah tings da evil gal yah sit down & chat bout dem, it is a sad story.