Sista weh love hype n owe the ppl them money n don’t live anywhere..bay walk she walk n tell lie n mix up with everyone that come from west Kingston..she can is the biggest mix up in a farring n trouble with her mouth
10 thoughts on “LADY YUH IN FARRIN AND DI MONEY OWE A YAWD SED WAY”
Kimmy kimmy and pinkyloo work this but wait give unno time a set a waste a space inna the ppl dem country kimmy kimmy mek sure the accient money a put to use a hope u start look bout fi give ur kids dem ur right name pon den age paper the ppl dem sick a u never see cum see wait America soon start eat u up u need to stop and low ppl
So a kimmy and nasty sitta alone a enemy why the f**k kimmy name head the list sitta prenk like bow hog unnu like call up ppl name look how long this out unnu act like a just now this out
Nasty shorty weh ur mother feed u out of the dog plate and use the dog toothbrush brush ur f***g teeth come suck out kimmy n Marsha pussy wen we just done f**k
A could a what happen to kimmy kimmy Name problem mek it can’t fix unnu ago get a shock a unnu f**g life wen the gal kids dem come through jfk unnu a worry bout the wrong things the gal kids dem a come documented through tht blotclat wen Jesus say yes nobody can say no come off the f**ng gal name along time sitta a theif
Kimmy kimmy god soon tun ur skirt over ur head
She need to pay the ppl them back
She ugly eeh sista life sad
Kimmy and marsha weh fowley cuss out a fren so is V AND T AND P LOL
Kimmy kimmy and pinkyloo work this but wait give unno time a set a waste a space inna the ppl dem country kimmy kimmy mek sure the accient money a put to use a hope u start look bout fi give ur kids dem ur right name pon den age paper the ppl dem sick a u never see cum see wait America soon start eat u up u need to stop and low ppl
So a kimmy and nasty sitta alone a enemy why the f**k kimmy name head the list sitta prenk like bow hog unnu like call up ppl name look how long this out unnu act like a just now this out
Nasty shorty weh ur mother feed u out of the dog plate and use the dog toothbrush brush ur f***g teeth come suck out kimmy n Marsha pussy wen we just done f**k
A could a what happen to kimmy kimmy Name problem mek it can’t fix unnu ago get a shock a unnu f**g life wen the gal kids dem come through jfk unnu a worry bout the wrong things the gal kids dem a come documented through tht blotclat wen Jesus say yes nobody can say no come off the f**ng gal name along time sitta a theif
Kimmy kimmy everbody know bad gal a u u need a life smh only westkingston insect dem love to being seen but Time will tell u sick stomach
Look like god inna malic with u mek u torment so jesus christ mon wa mek the ppl dem wa a tun back Christian give dem self trouble so careless