LADY YUH IN FARRIN AND DI MONEY OWE A YAWD SED WAY

Sista weh love hype n owe the ppl them money n don’t live anywhere..bay walk she walk n tell lie n mix up with everyone that come from west Kingston..she can is the biggest mix up in a farring n trouble with her mouth

sista

10 thoughts on “LADY YUH IN FARRIN AND DI MONEY OWE A YAWD SED WAY

1. Kimmy kimmy and pinkyloo work this but wait give unno time a set a waste a space inna the ppl dem country kimmy kimmy mek sure the accient money a put to use a hope u start look bout fi give ur kids dem ur right name pon den age paper the ppl dem sick a u never see cum see wait America soon start eat u up u need to stop and low ppl

2. So a kimmy and nasty sitta alone a enemy why the f**k kimmy name head the list sitta prenk like bow hog unnu like call up ppl name look how long this out unnu act like a just now this out

3. Nasty shorty weh ur mother feed u out of the dog plate and use the dog toothbrush brush ur f***g teeth come suck out kimmy n Marsha pussy wen we just done f**k

4. A could a what happen to kimmy kimmy Name problem mek it can’t fix unnu ago get a shock a unnu f**g life wen the gal kids dem come through jfk unnu a worry bout the wrong things the gal kids dem a come documented through tht blotclat wen Jesus say yes nobody can say no come off the f**ng gal name along time sitta a theif

5. Kimmy kimmy everbody know bad gal a u u need a life smh only westkingston insect dem love to being seen but Time will tell u sick stomach

6. Look like god inna malic with u mek u torment so jesus christ mon wa mek the ppl dem wa a tun back Christian give dem self trouble so careless