Lance Fashion (in the red jacket) turn himself in this morning after stabbing Cardo fashion(in the checker shirt) Last Thursday after an altercation and couple social media back and fourth and bleach out prezzi mobay carrying news back and fourth. Cardo speedy recovery Lance don’t drop the soap.
Lace fashion? Not in that floral sneakers. Yuh outta orda fi stab yuh fren.
Him a tun Remy
Which Prezzi Mobay? The one from Waltham??????????
Hope yuh sort out…
Fi real.
All a dem boy yah a carry feelungs fi each other cause dem dah
Dem niggas inna jail waah see him in this get up.
Yes him bring inn himself today, smart move my yout because if Dem ever come fi yuh a problm. But Cardio how u seh u a bad man an gone rat out every info bout lance an a u sameone guh Trouble di yute bout u a page di man? Wat kind of badman r u?
This is so messed up that’s why I don’t want no friend a rass
There r good ppl out there. You just have to choose wisely.
Which prezzi from Mobay? A one prezzi or dem have more than one ?
This is horrible! Why would u do something like this to your friend???? What kind of job is he going to get now?
Met mi si da fite yah wid mi two eye dem an Cardo how a big fat man like u meck lance hangle yuh suh dwfl met a waah dead lol, after a u mi see come out deh an gone up inna di bwoi face den get beat up, only thing I glad for is dat lance neva kill yuh because nobody would want that. But lance go do yur time like a man now yute u stood up for yuhself.
@ me!! It don’t matter a which prezzi from Mobay. if is a man you a stalk out go a queens dance every night you will see him and him BM. Don’t come back and ask again. Lance bless up!! Cardo you go look trouble and then run to the police don’t show you face back inna dance hall you tight pants clown.
https://www.google.com/amp/www.nydailynews.com/amp/new-york/queens/man-arrested-jfk-cocaine-strapped-legs-article-1.3001380
Nuh wha day I see something bout this again fools of today
Lol, tanks fi de ansa
Just curious, what’s lance last name?
What’s your?
Lance fashion mi nice clean cousin a wah du sum pussy nuh batty business nuh inna yu ting mi cousin yu family dem stand behind in full effect caz sum pussy a mek dem talk dem betta b careful watch dem drop soap argument deh nuh drop soap to wi ting all if a gun deh a wi head wi naah drop nuh soap Lance di family an yu sista seh hold di faith shi deh behind a 100 straight yu sister seh shi a guh dung pon har knee fi 9 days an wen shi get up back offa har knee di rest is history suh hold di faith wi noh yu a nuh badman wi yu noh yu gallis from portsmouth /jamaica dats why yu earn yu name Lance aka fashion suh fi yu bran fi yu name fi yu style even if wi caah celebrate yu birthday inna di club wi a celebrate it inna wi heart yu sista from jamaica seh dat suh anything a anthing prayer time day 1 of 9
You think him de jail a get him hair comb N a read PinkWall? :travel
Same so n him ah wait pan yu fi suck him d…like yu use to
Why she neva go pon her knees fi stop him from go dance? What she neva go pon her knees fi the Lord show him seh is not his child him a mine? Why she neva go pon her knees when him bring home a JEZEBEL like Alecia????? Why is when trouble hit him in such a way his sister waan go pon her knees????? Nuff ah unno love use God and prayers on convince smh then again some ah unno ah bun candle and ah worship False god (lower case g fi dem cause dem nuh real)
Bitch him free fi party if him want to and yu a talk bout him a tek care a jacket so wat if a jacket atleast him a tek care a the baby he was taught to take care of his responsibilities now bitch a god we believe inna not candles suh a man thinketh so is he we love Lance and stand behind 100 suh if a jacket him get wi accept her Zoey all the way suh guh suck yu madda an fold up sum weh yu ole vomit wi family dun accept Zoey we love har like life badmind dutty f**ka Lance an Zoey a gi yu headache abaaaay
Mek ah help yu. Abaaay. Zoey fi life. Love har caan dun. Oonu no know family values n what is his to be respnsible. Mi caan bet an money fi oonu look lije a cross breed between a orangutan & ah warthog. Kip weh.
Yu jus mad cause him rejek yu as a second hand goods. When she pray if it’s thy will it would be done. Yu ah iniquity worker dats y u come pan yah ah talk bout candle. Leg go di ends nasty gal
LANCE HOW YOU FI STAB YOU OWN BEST FREN MY YUTE YOU AND CARDO FIGHT AS TWO MAN…. YOU LOSE THE FIGHT THEN ATTACK HIM BACK WAY WITH KNIFE LANCE MI NO RATE U
Cardio get stab Inna him belly so how did he rush him from behide kmt stop chat if u don’t know shit cardo mek British hype him up and him same one run and cry like a bitch. Lance defend himself. Cardo wasn’t no friend to lance from jump street
A suh sum ppl love chat weh dem nuh noh mi cousin simply defend him self Lance just hold the faith cous yu family dem love yu and stand behind yu
Yu ah real jackass. Did u ever pass kindergarten? The bible says no peace for the wicket. Know facts b4 u open ur mouth n if u can’t pretent to be smart at least try to be honest. When ur digging a grave for Lance remember to do ur own too.
Somewhere in a jail cell Lance is crying…
Dumb ass donkey. A over grown bitch like you have nothing more intelligent to say.
Go o duck I mada Lance a the big pussy don’t have shit mi hype….. him couldn’t hold his own that why mi stab him….. and den a Call for forgiveness……….. big pissy bowy don’t even have a bed fi sleep pon….. ricky never a push badness…. him push money and a dat a mad dem….. a people who can’t fight stab…… u lucky u turn u self in cause you already kn the out come
Better to be tried my 12 than carried by 6.
Better to be tried my 12 than carried by 6. Prezzi a Judas & Cardo a demon. Prezzi hype yu up fi start war den when di fight start n yu get distracted him stab yu in ah yu bang gut & run. Too coward fi yu si him face. Prezzi where are you? Prezzi where are you. Bet yu nervously ah hide undah yu mooma frock n ah bleach out yu face.
Breddren how yu know sey Lance a big pussy? Yu use to bow dong deh? Bout di man ah ask fi forgiveness. N even if he did so what. It tek a real big man fi do dat n put pride aside jail or not. Ah yu ah hype crosses. When ah man down ah coward like yu will always try to throw blows. Everybody have dem day including you. Remember life is unpredictable. Mi certain cardo nor Lance nevah know dem would ah in ah dis yah predicament.
Why yu have big chat, ah threaten and anonymous? Reveeeal yu self hungry mongrel. Yu n yu followers dem. If Cardo ah push money how him attack ah man weh ah mine him own business. Nobody nah fi mad mind Rickie cause him never wear ah good suite yet. Him always look like ah him granny gi him piece a material n him baber stitch him clothe.Di bwoy always look like heng pan nail. Blood claat gas balloon.Jankroo aftah birth.
You cousin simply defend himself and will be charge for attempted murder. cause Cardo had to do emergency surgery. Cardo was a friend to lance Lance just vex true Cardo did know say man da wid Lance gyal and never a say nothing. sake a P$$y feelings Lance da a jail fi attempted murder.. so stupid. you talking bout cousin this and that go bail him then. see how him ago look inna him fashion jumper
So ummm Cardo did fi ah watch woman front fi LANCE???? see and blind, hear and DEAF!!!! Cardo simply knew what everyone and dem mumma did know: THESE HOES AINT LOYAL. As a big man (assuming that’s the reason behind the stabbing) what ppl woulda class Cardo as if him did ah carry news to Lance bout Lance woman??? Kmt y’all make me sick, if anything Lance shoulda stab the damn gal or the man she was with (again, this is under the assumption that it was over not carrying news bout Lance woman)
Bitch lets not go there caz evertime cardo baby mother come a jamaica shi cum f*k dung Spanish town an a carry cocky feels long fi ppl man an a mine dem tell cardo baby mother fi stop mine di young bwoy a Spanish town bitch mi a talk facts not fiction suh don’t f**k yu self caz cardo baby mother a Spanish town matrass tell him fi ask har bout di police man an di one a greendale an di one a village bitch before yu cum chat off yu dutty money mi ave cardo baby mother file all facts not fiction
Fashion to a next level wah bout dat. Yu ah di 1 ah go promote di style.
2 sides to story and its news carrying plus social network cause frenz to fall out, jealousy one wounding the other if the man defend himself pay a fine if u get a good lawyer, but…. that’s why people fi kip outa trouble bet all who carry news a kip quiet, and cous a say no batty to him ting, lady who u sleeping with u no see we lives a soap opera. woman a come ketch her man with nex man how u a swear fi u cousin, hours beat mi tell people mi no trust myself a better u hold that post
Not because yu ah deal wid same sex noh mean seh everybody ah do it.
Hey Alecia stop coming on here An talkin abt yuhself an yuh man an trying to make it seem like it was anything to do with u or yuh man. Cardo an lance Ave Dem shit goin on from long time an Cardo was on fb a done lance everyday then he end up seeing lance at di club an rush di man an di yute defend himself. Now even if him wrong or rite we all know wat lance is known for an dat is him a gallis an him can dress, wi dnt know Cardo an wat he do but I know him an lance was frends but the same way I dnt Ave nothing bad to say abt lance I dnt have anything bad to say abt Cardo either so ppl pray for the two guys an stop talkin shit bout who a batty man from who a carry news ok alecia
Ah dat yu ah gwaan wid Alecia? where is ur class n morals?
lance u a pussy, yuh fuk mi bredda baby mother lol, but cyah seh u a pussy in di streets, portmore yuh born an grow an a long time u deal wid streets mi fam, big up yurself An get bless soon to di dog weh get stab. Lance mi genna genna I will c u in Ja wen I come to visit zeen fam lol bless
Dis is wat I DNT like, di bwoy gone a prison now for a long time an if u go an check di man weh get stab page,he is now back to where it all started an putting up pics wit do same clown dat run weh leave him an now a brag dwl.u r a informer an u fi go an hide ur face to know dat u sen di yute gone a prison for party attention. Bronx mi come from an if yuh try dat where we live a different ting yute, all mi man tell mi seh he saw the fite an u a clown cause a u rush man an get put down
Real idiot. Cardo man up an admit seh yu go look war. Rickie weh yu sey yu see or know god n him angel dem. N yu still deh ah road ah do di same foolishness n ah gwaan like yu ah top dog. Value di lesson yu learn n mek it help change yu or god wi teach yu ah greater lesson. How yu fi know god n mek a man weh noh trouble yu go ah jail n ah smile like yu find fun in ah evil?
After all after all like weh alkaline did seh, where was di black ugly 1 weh name british after him boots up Cardo fi meck Dem rush lance an wen di ting get real he was nowhere to b found pussy face ugly dread u a coward yuh push di war an run lef yuh Fren. People UNU FI TALK DI CHUTE A DI TWO A DEM PLAN FI RUSH LANCE AN DI NIGGA HOLD HIM OWN AN ONE MAN RUN LEAVE HIM FREND. lance yuh salt from yuh guh fuk da gal deh name Alecia yute.. point blank. Cardo thanks to the man up above u live yute now stop follow fren an turn ur life over to god. Everyone is glad u r ok An recovering
Real talk. Same so
Ohh boy
Yow cardo, wey yu name Ricardo. Prezzi ah rev yu in ah yu bat.. Like ah him prado. Yu ah juck & ah wine like yu ah gas up yu carmaro. When yu gone ah dance yu big ole gal in ah di condo ah f..k like ah dog wid Nardo, Eduardo, Leonardo & Gerado. Bout see ah go ….ing sch an a wok ah eldorado….
Lol inna di mawnin ya…..is a proppa lyricist dis ya. Gwaan thru DJ, luv u rhymes.
Both men were friends. Rather than promoting further division and animosity you should be showing gratitude that a life was not loss God is in the midst of it all. So many people have there 2 cents which seem negative. All who witness the act why didnt you stop the fight before it got out of control? Instead ppl are here instigating n joking as though they get fascination that a feud has brewed. What is this world coming to? A man almost lost his life n another his freedom. If we can not develop the capacity to forgive how can me say we have the ability to love. There is some good in the worst of us & some evil in the best of us. When we learn to accept this as a fact then we will be less prone to hate other. Our children have to grow up in this sick , are these the qualities we want to teach them. Cardo,glad you are ok. May u continue to recover speedily & be able to move on with life to achieve the goals you set for yourself. Lance, may you acquire strenght & courage to get through this. Both men has been through a life changing event. Prezzie on behave of all who mistake you for another person n wrongly acuse you i apologize. May you go about your daily affairs without disruption & be able to move along without scars as well.
U guys get this so wrong we are talk about 2 friends here wat ever the situation is we hope for the best for the two of them the time we sit and talk negative shit about each side we just pray that all the best for both of them leave wat dont concern u and for the girl that talk about his baby mother this got nottin to do with her so leave that alone we woman always cuss we own for no reason wat she want to do have nottin to wats goin on so pls lets just pray for the both side
Listen cardo and lance was friend watever happen leave it up to them ppl just a run with fake story and u guys dont know the half of it let sleeping dog lye just pray for dem so watever it will work it out for both side than uno bash one and cuss one memeber them did a best friends wat dont concern u nasty nigga leave it alone how so much ppl reach inna this my god uno no have no heart one almost die and one dead a jail wake up ppl lets love each other the can will spill and we will all know the end result just let it be