CAN WE GET DI TONY HYPE VN PLAYYYYYYYSE

Boy tony hype from sea view a long time we know yah batty man!!!!!! Met me sorry u cyah get the vn wey the batty man a done him boy thing shaky a farin yuh mek sure deh with a batty man inna Canada instead of New York thinking yuh batty business safe but seet deh now it buss wey!!!! Yah fish love likes too much so a that ago reach yuh!! A yuh batty money yuh come inna party come a hype with and a gwan like yuh str8

30 thoughts on “CAN WE GET DI TONY HYPE VN PLAYYYYYYYSE

1. Expose dem, send on the recipts. All those who use dem batty fi likes,expose dem. All a dem who dodo up unsuspecting women pum pum,fling open the closet door.

2. This is not the first tony hype name call pan batty. but now him send him man Mikey money. Him F**k mikey mention long time and Kamar Tornton ah him right name not Tony

3. Stacy Tony used to f**k yuh and yuh did hype bout it sis wha cudah caz dis?Stacy if him ah battyman den your pussy Noh normal den in dis case yuh have a shitty,stinking battypussy .Stacy di amount a man f**k yuh how yuh cudah Noh f**k battyman?.Yuh lickle nasty worthless Bitch yuh don’t know what yuh son will be so shut the f**k up becaz yuh pussy acquainted wid shitty cocky and memba yuh suck cocky soh all yuh mouth shit up,goh buy a pad fi yuh mouth and Batty

4. STACYPETITE BATTY MAN F**K YUH TO AND YOU HAVE NUFF BATTY MAN FREN – SO SHIT IN YA PUSSI TO – MI KNOW MAN WEH F**K YUH AND DEM F**K HIDE A F**K WID DOUGIE PLATINUM AND OMAR – STACY MOVE YA DUTTY BLOODCLAATH AND LEAVE DI PEOPLE DEM CAUSE YUH NUH BETTER – YUH TEK F**K IN YA BATTY TO – A SOH JAMAICAN PEOPLE PUT DUNG EACH OTHER FI MEK DEM SELF LOOK GOOD – STACY TELL MET SOME YOUR DIRTY AND SEE IF IT NUH ADD TO THE BATTY STORY – DOUGIE COME RUN STACY STORIE CAUSE YUH TELL PEOPLE SEH YUH USED TO TEK HAR MAN

5. Met all Plug Man a big batty man. Him a f**k Tony Hype unda di quiet. Dem say dem bad an dem gayyyyyyyyy

6. tony hype more like tony wear fake shoes n hype lol might have a 2 that’s real…if yu neva rass licky licky n love likes yu name wldnt call pon batty

7. Met I need clarification, I meet Plug man in December and been corresponding with him on and off since then dont really know much about him but yes he acts like a thug.Only to read this laaawwwdd battyman business calling on his name im in shock. Smh Dam are all dancehall men undercover?????

8. Stacy did tell sum body fi true seh Pluggy is fishy cause Tony did tell her a ting
    But being that Plug have a name aroad fi badness she nuh waan too call up him name but she have story pon him too she will only call up bogle son name and other known fish cause she nuh fear dem but she leggo Nuff mix up inna di hair shop 1day and I’m tell u guys beware of this girl company she’s very deadly her mout is not hers. I truly don’t know how nobody nuh lick her down yet to how she chat ppl all dem yute. Hope half di tings she’s spreading is lies cause right now so much name ah call up inna diss

9. Where Stacy get the last name Johnson from?That little insect lie until she even lie about her name.Stacy Christine said is Stevie is your father and she sure yuh Noh married soh what’s yuh correct name Bitch ?Listen shit in ah yuh ole and yuh need fi low the man dem name and go see a Gyn asap .Dem soon beat yuh don’t worry

10. Hear say She use to deh wid WET DEM last summer Y she no talk bout that? Duppy know who fi fighten. many bisexual man in dancehall let ppl live dem life… Maybe if unno no dog dem n cuss they all would feel free to be demselves. leave di yute a true fren wouldn’t try shame a former fren

11. Oh wow, I’m glad I never f**ked with him all when he ask me to help him out with money, thank you Lord I missed that one.. .Tony Hype if you love batty let it be known boo and be proud of yourself OK

12. But Stacy Dirty Petite claim say batty man send Tony Hype money when he went to Jamaica so how she change it up say Batty man from Canada send the money now….smh u too lie dirty Stacy
    Your the one send the money to him when he went away why u hide your name and you claims you bad plus u no fraid a nobody
    YOU FAVA IDIOT GAL STACY….EVERYBODY A LAUGH @ YOU LIAD DUMB BITCH WID YOU PUSSY PON YOU FOREHEAD TONY, UNCLE WITH THE REST MAN DEM JUS F**K YOU AND DUCK YOU….UR PUSSY HAVE NO PRINCIPLE NOR PRICE, IT COME LIKE FISH MARKET OR RIVER DUMP