LANDO: ANOTHER MESSAGE

Met alot of man a Bronx have a problem with lando because him love look man woman dats why no man nuh ina lando parties.lando move in dwayne office (tina baby fadda)house and encourage tina fi change the lock when di man a call the house phone lando answer and tell di man him live there now. Now tina kick him out now. Him tek set pon richie rich baby madda lando go as far as to ask the girl fi bring him honey taost chicken from the man restaurant. Lando leave the man dem n dem woman and dem money alone richie rich soon ole u
r1
r2

9 thoughts on “LANDO: ANOTHER MESSAGE

1. Gm met. Loll me nah laugh@ the chicken sounds gay me love pink wall to bed always mek me laugh.lando a your turn now what have u done them a go reel out your file.u must stop play worthless and go look a damn 9-5 or go sell u cocky lol.or go pon u knees and beg bak for Tina

2. A tina alone look like she kno how fi mine lando him don’t want nuh wuk him want cock up ina a living room like couch potato n watch tv while tina go wrk the night job and bring the money home dwl. Lando it sticky pon u nuh woman na give u nutten by the way wey the range Rover deh yuh give back the woman har truck karless lando

3. Weh yuh seh Lando, yuh want back Tina yuh like the taste of skittles.
    Tina nuh waan that deh tongue no more.

4. If Richie Rich babymadda never want Lando she would put him in his place long time. One ting with nuff Jamaican man dat ina di limelite like Lando, dem easy fi shame. So if she did rush him an send him up unda Tina him wouldn’t get chance fi beg chicken. If a man move to me an mi nuh into him or interested, from mi look pon him one time him never pass him place again. These women need to stop entertaining these low lives. Because even if she don’t plan to get involved with him. … she is entertaining him. Kmt

5. I’ve seen this Lando in plenty of party videos and he looks so simple not someone I would at fi seh mi want get to know him… As a grown man he has no pride to get his own money and find him own place and you have to interfere in other relationships to get by if this man doesn’t have a pot to piss in why are these women wasting their time on a waste man like him, what sense does that make, none at all… He need fi to better inna him life now… Leave people women alone before you get the rass beating of your life maybe that’s the only way fi learn…

6. Richie Rich Babymama yes lorraine she did deh wid Lando secretly from longtime so mi nuh kno a wha dis now.