LANDO INVESTIGATION

2015-07-22 23.13.02-Optimized

The other day mi deh a brooklyn and hear this young lady and har friend a talk bout Lando say a she and him deh and one bagga things well mi just see him put it up and a gwan like a him friend but a him f**ka gal but she done clean up the whole a brooklyn she (Edited) p×××y fi a living nobody a brooklyn nu have nothing good fi sa bout har she Caan even keep a good friend cause all she do a hide and tek dem man

0 thoughts on “LANDO INVESTIGATION

1. me like it alway Mek dem head hurt and having sleepless night. Dem think putting u on pinkwall ago bring u down dem just Mek u step up to a high level looking at dem a say “bye bitch” alway a head a dem. bitches y u mad

2. WHAT A MIX UP DAH GIRL YAH NO JUST REACH A FARRING THE OTHER DAY,SO HOW SHE DUN BROOKLYN ALREADY LOL PEOPLE JUST HATING ME SEE HAR INNA NUFF PARTY BUT I NEVER HEAR HAR NAME ME NAH GO LIE ME NO KNOW HAR PERSONALLY BUT I SEEN HER COUPLE TIME WELL SHE SEEMS LIKE A NICE QUIET YOUNG LADY, GWEH AN LEAVE THE LITTLE PUSSYCLAAT GYAL ALONE

3. MET SHE NAME TANEISHA a.k.a TAN TAN a.k.a SWEETS HOLLYWOOD

SHE BEEN F**KING JAY ICON SINCE AROUND FEBURARY SHI ALWAYS A DUN APPLE SHE MAKE ALL HER FRIENDS REQUEST APPLE JUST TO FASS ON HER PAGE SHE SAID JAY DICK “TOO BOOM” SHE REALLY WANT HIM TO GIVE HER MONEY TO DO HER ASS. I AM SURE SHE IS WITH JAY BUT WHAT PUZZLED ME IS WHY SHE A F**K TOP MAN AND ONLY WEAR RAINBOW, HOT POINT AND FLATBUSH AVENUE CLOTHES? SHE ALSO SELL PUSSY AND BRING MONEY TO LA AND ARIZONA FOR MAN AND THEM PAY HER SHE ALSO A F**K MAN IN BOTH STATE FOR A YOUNG GIRL HER PUSSY IS VERY BUSY, SHE ALWAYS IN MIXUP CANT KEEP NO FRIENDS CHAT ALL HER FRIENDS THEM AND YES SHE IS AS FREAKY AS APPLE F**K BOTH MAN AND WOMAN SO U KNOW A JAY TYPE.

4. Yas Glad seh summady run this file long fi seettttt u see dirty bitch and Lando don’t have no cocky principle

5. Lol met met met,but ms know de things dem seems like she grab ur man from u lol dwl,me a party animal an all the f**k weh UNUH seh this likkle girl put down I never hear har name yet that means gyal pussy good lol cause weh me know of when gyal pussy local #MEN’s talk bout dem an I don’t hear fi har name to me seems like this likkle girl have baby PUM PUM dwl…

6. LANDO WALK N LICK OUT BATTY LIKE DOG, DEM BWOY DEH DO ANYTHING FI LIKES FROM HIM LEFT JAMAICA HOW MUCH YEARS NOW N DEH A BRONX A SUCK DUNG THE PLACE NOT EVEN PAPERS HIM CANT GET KMT OLE FART DEM.

7. THIS SHAPE BAD NO CONFIDENT MOYA WEH JEALOUS OVER TAN TAN LEAVE HER ALONE THE TIME U A WORRY BOUT THE F**K DEM WEH SHE A PUT DOWN , worry bout yuh SELF 18 YEAR AN MORE U LIVE AMERICA NOT EVEN A BED U OWN OR A MAN EVERYMAN YUH F**K DEM TURN YOU BACK WAY BECAUSE YUH HEAD BIGGER THAN YUH ASS…MOYA GO AN TAKE YOUR CLOTHES OUT A TAN TAN HOUSE ALL YUH DIRTY PANTY DEM , SHAPE BAD MOYA WITH YUH FREN WEH NUH DONE DEVELOP,YUH NO NECK FREN KIESHA JEALOUS BAD BECAUSE UNNU COULDN’T GET FI LICK TAN TAN PUSSY….MOYA DONT MEK ME PUT UP THE VIDEO WITH YOU SUCKING A DICK…

8. I bet the hating ass one that claim they know di ting is a ugly f((king fat no shape bitch…. You must have been one of the bitches pretending to be her friend whenever she was f**king who she was f**king … Taking all the left over broke cocky friends and on here talking about her like you wasn’t doing you too.., you mad cause the ones u f**k was broke …. My cousin a good good up and this page is a joke…. If you gotta problem with my cousin you bitches need to move on and stop losing sleep cause she not

9. lmaoooo batty long and flat uno wicked bad mi fraid of jamaicans. she not ugly but look like a real downtown ghetto gal mi more like the uptown look

10. MOYA GO AN TAKE OUT YOUR ELEMENTS CLOTHES FROM TAN TAN HOUSE MOYA WEH THE BOY FROM BRONX WIPE HIM HOOD PON YUH MOUTH CAUSE HIM SEY YOU CHAT TOO MUCH..MOYA U AN YOUR SHORT NECK FREN CANT EVEN PREPARE A GOOD DISH FOR A MAN BOUT YOU A HATE PON TAN TAN..MOYA GO HATE YUH MUMA WEH MEK YUH UNCLE F**K YUH ,MOYA MEMBER YOU TALK IT SEY YU F**K YUH STEP FATHER FI HURT YUH MUMA,YOU IS A DIRTY BITCH WEH WALK AN FLICK YUH OLD CLOTHES ALL OVER NY CAUSE U NUH LIVE NO WEH ..MOYA LETS PLAY THE GAME POST 2 MAN PIC WEH F**K YUH AN OWN YUH , MOYA U SEY U A COLLEGE GIRL AN DONT HAVE A JOB …MOYA TAN TAN HAVE YUH HEAD WEAK..SUCK YUH MOTHER

1. Miss Met!!!! Some a yuh people dem need detention. A laugh an nearly dash weh mi likkle soup pon di keyboard.

11. Moya come off a THE gyal name an gweh u fi remember the gyal did put u up a tell u bout Unuh gyal that’s why me no want no friend look how that girl treat u u a talk bout the gyal a f**k jay icon poor tantan never talk to that boy yet a company u a look f**key f**key moya an suck pussy keishasweetness

12. LAWD GOD SHE NO LOOK BAD MAN,SHE NICE LOOKING. SHE USE TO PAR WID SHORT BI-SEXUAL FAT BROWN GIRL FROM MARVALLI SOMAYBE SHE BI TOO,ANY WAY SHE ALWAYS STAND OUT.. EVEN THOUGH HER LICKLE CLOTHES THEM CHEAP.. SHE NEAT.

13. Listen all unnu a pretty it up and a talk bout good gal mi know this dogshit from Jamaica this little 20yrs old gal pussy gve har problem a lobg time she deh pon the market she salt nu bloodcloth nu man nu stay with she at all she tek the same path har big stinking mumma tanya tek tell har fi glad fi foreign cause she use to wear people draws and clothes a jamaica su she come now a gwan like somebody

14. Dam the HATE is real … Dam girl you look good dnt wrry bout the haters… I bet the girls dnt even have any clothes but they watching where you get yours… Dey didn’t mind when they was borrowing your “cheap ” clothes tho …. Smh little girls are so petty

15. @DOGSHIT PUSSY COME FI GET F**K NOT TO MENTION WEN YOU HAVE A GOOD PUSSY ITS NOT HER FAULT MEK A MAN CANT F**K MOYA FRONT WAY,HER PUSSY GOOD CAN F**K ANY MAN SHE FEELS LIKE..LICKY LICKY MOYA U DONT SEE SEY A DOG FOOD KEISHA SWEETNESS PREPARE FOR YOU THE OTHER DAY,KEISHA U AN PARTY 24/7 AN CANT FIX A PLATE…MOYA U IN THIS COUNTRY A TAKE UP SPACE 18 YEARS AN NOTHING TO SHOW NOT EVEN OBAMA KNOW YOU …REFUGE MOYA OVER 2 YEAR MI KNOW YOU AN ALL NOW U CANT SAVE 5GRAN FI DO YOUR FLAT ASS …MOYA U AN KIESHA MAD CAUSE UNUH NOT F**KABLE…

16. Bwoy Tantan a mad the hold lot a UNUH thou lol no sah me Fren gyal u good gyal u good gyal u gyal u good in Shaba ranks voice dwl…u never call ur self a better name DOG SHIT suck cocky #LOMINA FROM THE BRONX WE KNOW A YOU COME OFF A LIKKLE GYAL BLOODCLAAT NAME NOW U NO HAVE U PIECE A MAN A FARRING THE LIKKLE GYAL LIVE AN THE GYAL HAVE MAN SHE NO WANT DUTTY #RUNKUS THE GYAL USE U MAN AN PASS HIM ON BACK TO U HEYYY DOG EAR GYAL GWEEHHH #LOMINADIXON TANTAN NO NEED FI COME PON YAH COME DEAL WID NONE A UNUH WE HAVE HAR BACK BLOODCLAAT LOCK AN A BLOODCLAAT A SASHA THIS COME FI NOW BITCH MEK A GET FI KICK U UP LIKE A MAN LONG FACE DOG EARS GYAL GI WAR WID DUTTY RUNKUS FROM SHERLOCK CREW WEH BRING THE GYAL A U YAAD U A GWAN LIKE A THE GYAL TEK UP HAR SELF AN BRING HAR SELF THERE A HIM BRING HAR THERE ALL THE HOLD A UNUH A TALK UNUH FEAR TANTAN WID UNUH MAN CAUSE THE GYAL ALWAYS WIN

17. Lol wow this gyal A look hype for the longest n finally make it Pon pink wall. unu nuh hear har name much cah she is nobody important. She nuh keep daNce, she a no clothes designer, she dont own a business she not even have a job(Who is she??? nobody with no ambition)she just walk n fuk n a tell people dem a friend. Mi know har good good. my hubby friend use to sen fi har.She 21 she start off as Spotlight pass around girl when Notnice did a fuk har. Him never claim her.He use to fly her and her friend dem a L.A n North Carolina and f**k off alla them. She use to boast n Gwan abt how she a fuk money man but When them in dance him no look Pon har. If him pick up a Gyal ina Di dance n she nah fuk n suck Di 2 a dem she get left right Ina Dance n end up haffi catch ride home wid him friend. Mi see it happen already that’s how she bruk out cause her 1 pussy never satisfy did Di man.When di man wife deh bout she haffi go Ina corner. This girl IS NOWHERE ON APPLE LEVEL SHE NEED FI SIDDUNG. Hype n don’t own nothing . Ya fuk top man n still a wear cheap clothes. U will see har Tek pic Pon man car n never a drive car.U will see her Tek pics a man money n nothin na spend Pon har she not even have a good Bag or one pair a designer heels but she soooooo hype. Mi nuh care bout bag n shoes but if a Gyal sooooooo hype she woulda own something worst with all the top man she a TEK. Right? She cyaaaa diss Apple cause Apple outta her league. Mi nuh know about Icon but if a true ting she just a f**k. No man never own da Gyal ya. she nuh have no ambition. Every time she get diss she go Pon Facebook a Mek video a ball. Mi n har stop talk from when she come a North Carolina n she did a watch har so call man best friend. N a try fling har Dutty pussy friend name Xpress Pon mi man. N Xpress end up f**k har man anyways.Mi tell my man already mi no want har back Ina mi house. Mi nuh business if she carry money mi no want dat slackness back Ina my house. Finally somebody dish out da nasty Gyal ya file.

18. Bwoy unnu nu know who fi draw inna unnu things unnu too confusing wa unnu a call up the boy and him woman name fa sasha central booking not refusing unnu rass stick to unnu story the girl naw look pon yu friend yu too bad and anything wa bad fi dash wa yu friend is just thot and you are in denial lol

19. Noo sah dem find u file. Misses hype n nuh have nothing. sweets Hollywood u boast say notnice a move u go LA an alllllllllllll now u cya move dwlllll. How much time fi Di month u repeat the cheap fake fur bikini. Sweets fi learn fi stopppppp hypeeee man. Every other week u promote a different man Pon u Facebook. Faceebook is public it dohhhhhh look good. U need fi go look ambition. Frighten likkle Gyal always a put up picture of people drug money. And nothing naaaaaa spend Pon u. Gyal u too hype n Ina every picture ya drink outta cup dwl not even a bottle the ppl man ya Tek coulda give u n Di man buy a whole case a champagne…. Nooooo sa it dohhhh look good. U can pretend but u will get catch. Boast bout how Jay icon buddy big n thick n him doh even look Pon you. U look like ya struggle. u do Di f**kings n Apple a get all the Goods. U shoulda try f**k Apple first u woulda at least get a Nice Bag or Good Shoes fi boast n hype with. With u hype for nothing self dwl!!!

20. UNO NEED FI STOP CALL UP NICE NAME WID DA GYAL YA…NICE DONE DAT N LEFT DAT LONG TIME. SHE TOO FOOL FOOL. GO WAX U EYEBROW DEM WID U SALT PUSSY. HOW U 1 SO PRETTY N NOOOOOOO MAN NEVER OWN U YET. PRETTY DUNCE SWEETS THINK BEGORE U HYPE.

21. BWOY THE HATE IS REAL DIFFERENTLY STILL ALL THE F**K WEH UNUH SEH SHE PUT DOWN I STILL NEVER HEAR HAR NAME SO UNUH MOVE LIL GIRL KEEP U HEAD UP YAH AN PRAY HARD CAUSE U A GET A HARD FIGHT FI WAH DEM SEH U HYPE SMH PPL THESE DAYS ARE JUST STUPID…JAY ICON AN APPLE BLOODCLAAT UNUH A GWAN LIKE JAY ICON AN APPLE HAVE A 9/5 A BLOOD AN EYE WATER MONEY DEM A SPEND KMFT JAY ICON GOOD A SUCK OUT THE LIKKLE GYAL PUSSY A CANT STAND THE SITE A HIM WHITE FACE AN HIM BLACK BODY APPLE IS A RETARD KMDT GO INNA MY #KINGSIZEGOSLEEPYAAH

22. INVESTIGATION WELL DO ME HEAR SEH JAY LIKE HAR BUT NO F**K NO PASS CAUSE SHE SEH JAY ICON FACE BROWN AN HIM BODY BLACK AN SHE NO LIKE HOW HIM FOOT LOOK A WEAK JAY U MEAN TO TELL ME U REALLY MEK SHE SEE THE TOE LML APPLE DO BETTER MAN USE 1 A THE CHANEL MONEY AN MEK JAY DO A SERIOUS FOOT WORK..BUT PON ANOTHER LEVEL IF THIS PRETTY YOUNG LADY EVER GO GI JAY HAR PUNANI SHE WANT BEATING CAUSE JAY COCKY SHIT,PISS,an VOMIT UP DAH COCKY DEH DOOME

23. If UNUH know weh me know UNUH shut up cause from what I hear she love when man suck har pussy if u nah suck har pussy she nah f**k u so I guess the hold a UNUH man suck har pussy like, an I heard the reason why she left Notnice a because he wanted to sex her in her ass the hold a UNUH man a freak under the quiet it sad thou how UNUH man a suck fi har pussy an want f**k har INNA har batty an nah do it to UNUH smh that’s why me no wait pon my man fi ask me give him everything UNUH boring INNA bed so the man want the youngie dem no Blame the lil girl blame UNUH self old fools

24. MI FREN NUH RAMP FI DIS UP NOTNICE AN HIM STILL CALL DOWN HER PHONE REGULAR HIM AFFI CALL MY PHONE A BEG FI SHE ANSA
    UNNUH STOP ACT LIKE NOTNICE A GOOD GOOD MAN HIM HIS A BIG FREAK WITH HIM LITTTLE BUDDY
    IF TAN TAN NEVER CHANGE HER NUMBER HIM WOULDA STILL A CALL….MEK MI TELL SOME A UNNUH LOW LIFE JAMAICAN BUY ALL THESE DESIGNER CLOTHES AN A PAY RENT IN RAT BUILDING IT NUH LOOK GOOD..APPLE FI THANK GOD A PEOPLE CREDIT CARD SHE CAN USE FI BUY HER FAKE CHANEL BAG DEM…WEN UUNU A TALK BOUT MONEY TALK BOUT ASSETS, TAN tan have her plans fi Jamaica after big house den designer clothes…fool fool people we poor an the designer dem rich who a the idot…tan tan u keep the pussy dem up thru the night u mek dem have sleepless night..pussy come fi f**k & good cocky get suck

25. DWL U UPSET BCUZ DEM SEND YUH FILE IN AND YUH DONT KNOW WHICH ONE A YUH ENEMY DEM DWEET! DI TIME YAH WORRY BOUT RUNKUS MOYA LOMINA KEISHA U NEED FI GO TRY AND GET A GREEN CARD! TAN TAN U F**K JOHN FRIDAY AND F**K JAY ICON SATURDAY! TANTAN JAY ICON NEVA GIVE YUH NUH MONEY ALL WHEN U COME INA HIM DANCE STARZ R US HIM COULDNT EVEN BUY YUH A BOTTLE A MOËT! U RUN AND F**K JAY ICON CAUSE U THINK U DENNA GO WEAR RED BUTTOMS AND CHANEL BAGS DWL!!!!!!!!! WHORING PINKETTE WEH F**K OFF ALL A PORTMORE NOT ONE A UR BABY FADA DEM NUH OWN YUH! GEORGE MUST HATE SEH HIM F**K AND GET A WHORING DAUGHTER LIKE YUH! STOP FEED U KIDS MAC AND CHEESE AND GO BE A MOTHER. TANTAN U FILE SEH LOS ANGELES, NORTH CAROLINA, JAMAICA, BRONX, CT, QUEENS AND MORE PLACES. TANTAN U F**K U FADA FREN JOHN AND ALL NOW U FADA NUH CHAT TO U! NASTY GAL TANTAN WEH FRIGHTEN FI MONEY SO U FADA FREN JOHN A TOP DRUG DEALER AND U RUN AND F**K AND RUIN DEM FRIENDSHIP! A SAME SOH DI GAL F*K NOT NICE A LOS ANGELES AND WE FREN NEARLY BEAT HAR!!!! SHE HAFFI RUN COME BACK A NYC! TANTAN A BAY SWIMSUIT U WEAR….ALL DI TOP MAN WEH U F**K HOW COME YOUR AO F**KABLE AND DONT HAVE A CHANEL OR RED BUTTOMS OR BALENCIAGA OR NUTTIN FI SHOW?????

26. BUT WAIT A MINUTE! DEM A MEK VIDEO AND ALL NOW NOBODY NAH PAY SHE AND HAR WHORING FAMILY NUH MIND. SHE NEED FI GO LOOK A JOB AND HOW COME SHE A F**K HYPE MAN AND CYAH GET A GREEN CARD? MOYA AND LOMINA TEK MY FOOLISH ADVICE AND CALL IMMIGRATION AND SAVE EVERY POST WEH SHE EVA MEK AND BASH UNO! MEK A REPORT AND CLAIM DEFAMATION AND WATCH HOW DI GAL GET DEPORTED! TANTAN U NUH FI WAR WID PEOPLE WEH HAVE GREEN CARD AND CITIZENSHIP! U HAFFI F**K FI NYAM OTHERS WORK AND EAT

27. UNUH stop talk Bloodclaat foolishness if UNUH a done har done har but stop chat stupidness ppl caah get deport just like that so UNUH sound like dunce

28. All weh a gwan me would married har the gyal body uppppppp she pretty baddd ppl talk things bout everybody wether u a do good or bad so me nah mine the comments dem me like harrr

29. This little girl is all over the place dwl These chicks love to say they’re messing with a man that has money but forget to get it!! LMAO You can’t get a man to spend a dime on you & Notnice is a big trick. Everyone knows that. U still couldn’t get nothing but a plane ticket. LMAO Jay Icon aint falling for the bs. She always looks as if she just done fkcu . Nasty & sweaty hair never done. Children clothes smh