LANDO: THE MESSAGE

Lando yuh a really war with “the man” ova Tina. Lando you can’t walk in “the man” shoes no day, he owns his own home and he has his own business…..what do you own? Not even a damn TV….u live in a furnish room. Tina tired a yuh, u a stress her out financially she help u over and over and frankly she is fed up. She want a real Man and that’s who “the man” is that’s why u mad and a send threat bout anyweh yuh see him yuh a go f**k him up. Lando memba say him a citizen and you are nothing but a flight away from Jamaica where you are not welcomed…..yuh treat yuh family like shit, yuh never send a dollar to none a yuh frens pon bumps yet, u rob your fren when he was at his lowest. Yuh a waste boy nobody nuh rate yuh. Continue call up “the man” name because it’s just words but touch him and see if a nuh Tivoli yuh end up with yuh aliexpress clothes dem because that’s all have in life.
lando

25 thoughts on “LANDO: THE MESSAGE

1. He is a “wutliss cutlis” , he needs to find a job. There is nothing happening on the road like that, there is nobody for him to rob. Andrew win an yuh caan even go home an come back. Tina stop sit down in yuh face now so she stop give you her money, yuh a move from furnished room to furnished room yuh can’t afford the weekly lol a weak.
    Tina fine a new man she seh she move from “poverty to progress”

2. Sorry to say but “ALL” a di hansome bwoy dem tunn wutliss cutliss a farrin or battyman. Dme think dem looks and tongue can meck dem reach far a Farrin. Women start act like man nowadays. Use and leff dat when the the tool dem start malfunction. on to the Next..We wukk we owna Money all we need is some stress reliever not added stress. The worse thing is when a you a mine dem and dem wah gi you buunn like dem figet seh a you a meck dem eat and sleep. DWL..EDIOTS. Young bwoy teck less fi maintain and dem stamina nah fail fi now.

1. I would be inclined to believe that about Treez. I know someone he was with and him beg money, food and clothes, he straight didnt have it

3. @ Yup I Said It. Gal you comment tun ova. Real shit you a talk. Mek dem dutty man ya f**k off n go home to dem mumma. Wey dem hear bout a just stress relieve no added stress a bloodclaat

4. @hotgal in proper english translation: treez use to sleep with a lady that have a babyfather name doggleash n try use her for money in exchange for sex because he’s broke n hungry n she u know she figure it out

5. What the f**k is Tina new man cuz she stay at lando party flirting with him so I’m sleep Tina w her yuck body
    Lando do better like I don’t get it room?

6. ALL DEM MAN IN DANCE N ON INSTAGRAM DO IS LOOK WOMAN FI TAKE CARE OF DEM FINANCIALLY…DEM BROKE LIKE DOG …ME NO GRUDGE NO WOMAN FI DEM GOOD GOOD RELATIONSHIP BECAUSE ME NAH MINE NO MAN IN AMERICA JAMAICA ENGLAND NO WHERE TO BLOODCLAUT FI SAY ME HAVE A MAN I WILL STAY SINGLE N LONELY WITH MY MONEY..MET I NEED TO MAKE A LIST OF ALL THE MAN DEM WHO WALK N BEG WOMAN MONEY AND THAT IS THEIR JOB IN AMERICA TO BEG WOMAN MONEY ..LOL..real battyman …ANY straigHT MAN GO DANCE NO MORE??????????just asking.LOL

7. Hot gal a weh u deh u no hear sey a Donna a California a suit and boot Frass ya now. She a tear down the stores dem fi him.

8. Every woman lando look always get tired a him n run fi cover the bwoy love beg mi guess everybofy gine now him run back to tina. Tina u a promote lando mek that be all.. Cause memeba lando use to yam yuh out and drive up u car and chat u wid the woman dem kando jus need shelter n a come back him pop dung

1. Lando u really live ina a furnish room where u children stay when dem visit stop posting the old pics n go take care of your children cutty p daughter say u always tell her next week to give her money fi u daughter n next week turn ina 4 years lando cold water do better nuh fire na blaze ur way

9. Lando is dating richi baby mom the last one I saw them the other day.. richi rich him seh him a eat out yuh restaurant and yuh money

10. It’s such a turn off to me when man beggy beggy suh. Especially di licky licky ones. I cant trust dem because they will do “anything” to get likes. If they can kill them muma fi get a brand name they will do it!! Better get yourself an African man or Spanish man. These set a Yard man are horrible.

11. uno stay deh bout leash babymadda man lucky him mek it out alive dem gal yah anyman fux dem either dead or jailhouse crosses hole yakyak any man brave enuff to go deh treez weh walk n fuk frm post to post wit him germsy wood weh in need a detol

12. Trez now deh with ricka boo the knock knee one who claims she a nurse and walk naked in a dance ,she a tek care a him ya now lol she think she get a prize