Cocky say she is his woman and she say him a her man. I shop at their store somwtimes I think she name Veronica..everytime me see dem me scratch me head cuz me no get it..da man deh a straight fish..a wonda if the partner is a man..me no kno..anybody really know how this relationship go..
:ngakak Mi ago want penado father fi tek it down few notches.. Mi waah bruk him foot fix it n put it on back. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak
Sir Cocks wid di hot gal stand up
Den a fi har man dis? man a wear necklace and stand up a way like him a dig out a wedgie.
Cocky say she is his woman and she say him a her man. I shop at their store somwtimes I think she name Veronica..everytime me see dem me scratch me head cuz me no get it..da man deh a straight fish..a wonda if the partner is a man..me no kno..anybody really know how this relationship go..
Fi har face contour so til it fava wa French poodle
Last stop
Contour yu maaga face !
And yu man stand up like buddy ina him
Who dem ppl yah? Di man look more like a lady dan di lady
:ngakak Mi ago want penado father fi tek it down few notches.. Mi waah bruk him foot fix it n put it on back. :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak :ngakak